Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Snekker i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

KJØKKEN OG GARDEROBEINNREDNING

Levering av kjøkken- og garderobeinnredninger til kommunens boliger, skoler, institusjoner og barnehager ifm vedlikehold og oppgradering.
Se egne vedlegg til konkurransen.
Oppdragsgiver har til intensjon å inngå rammeavtale med en leverandør.
håndverksleverandører som har avtale med Hamar kommune skal kunne benytte denne avtalen under denne anbudskonkurransen for kjøkken- og garderobeinnredninger for å få gjennomført et tildelt oppdrag for Hamar kommune. Leverandørene vil derfor få i oppdrag å samarbeide med håndverksleverandører når det gjelder avtale om levering og montering av oppdragsgivers bestilte innredninger.
Ved prosjekter med antatt kostnad over kr. 100. 000, - forbeholder Hamar kommune seg retten til å forhandle med andre leverandører.
Det vil i hovedsak være oppdragsgiver som bestiller spesifisert innredning under avtaler som inngås etter denne anbudskonkurransen.
Komplett levering skal omfatte levering av den bestilte kjøkkeninnredningen, inkl. Alt nødvendig utstyr og materiell, iht. Spesifisert rombeskrivelse/tegninger og målskisser.
Det vil forekomme behov der kjøkkenleverandøren leverer ferdig montert men i hovedsak vil kommunens egne håndverkere utføre monteringen.
For hver bestilling (avrop) skal leverandør, etter befaring på "stedet" utarbeide tegninger og målskisser og inngi sin pris i henhold til avtale. Leverandør er alltid ansvarlig for egen måltaking.
Kjøkkeninnredningene skal leveres uten hvitevarer hvis ikke annet er avtalt.
rådgivning og konsulentbistand er en viktig del av avtalen.
nødvendige befaringer med måltagning og utarbeidelse av forslag med tegninger i elektronisk format, beskrivelser og pris skal inngå i avtalen og utføres uten ekstra omkostninger av kjøkkenleverandør som får tildelt avtalen. Forslaget skal sendes Hamar kommune ved oppdragsbestiller for godkjennelse med eventuelle justeringer og tilpasninger.
Det forventes at tilbyder prioriter kommunen som kunde og stiller med konsulentbistand på kort varsel (maksimalt 4 virkedager etter henvendelse).
Anbud id:
694430
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Søndag 24. Januar 2021