Elektriker, Gulv, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4252 Siste år
1151 Siste 3 mnd
341 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøkkenmontering, legging av parkett, skifte av dører

Registrert Dato: Onsdag 25. August 2010

Jeg skal pusse opp leiligheten min og vil ha behov for hjelp fra snekker, elektriker og rørlegger. I hovedsak er det snakk om montering av kjøkken, legging av gulv og listverk og utskifting av dører. Videre er det noen mindre ting jeg ønsker å få hjelp til i samme anledning.

Vedr. kjøkken:
Montering av IKEA kjøkken som består av 2 x skuffeskap 60, kum-/ avfallsskuff 60, hjørneskap 90x90, front oppvaskmaskin 60, benkeskap for ovn 60, 5 x veggskap 60, 2 x veggskap 30, hjørne-/ veggskap 60, høyskap u. front som skal tilpasses til bokhylle, 2 x kabinettskap som skal settes etter hverandre til en enhet. Benkeplaten er delvis tilpasset med underlimt kum, men det må skjæres til hull til koketopp og blandebatteri, samt kuttes til eksakt mål i den ene enden. Videre tilkommer utskjæringer/ integrering av vifte/ ventilator og ventilatorrør, utfresing til 5 spotter i veggskapene, montering av håndtak og dekklister/ foringer.

Vedr. gulv:
Legging av 40 -45 m2 gulv fordelt på gang, kjøkken/stue og soverom, og ca. 40 m. listverk.

Vedr. dører:
Skifte av tre dører og karmer.

Div.:
Bytte av tre lufte-/ ventilasjonsluker (bad, stue og soverom). Foring langs garderobeskap på soverom. Utskjæring og montering av kikkehull i utgangsdør. Evt. tilpassing av listverk rundt dører og vinduer.

Elektriker:
3-4 stikkontakter kjøkken. Flytte på stikkontakt til ovn. Installering av koketopp, ovn, oppvaskmaskin og vifte. Montering av fem spotter i veggskap. Montering av lysbryter til spotter på kjøkken. Montering av ekstra stikkontakt i stue.

Rørlegger:
Skifte av rør kjøkken. Oppkopling til kum, blandebatteri og oppvaskmaskin. Bytte av blandebatteri i dusj/ bad på badet.

Det aller meste av materialer er innkjøpt. Har imidlertid til gode å kjøpe stikkontakter og lysbryter, blandebatteri til dusj/ bad, ventilatorrør, lufte-/ ventilasjonsluker, skruer og spiker, evt. gipsplater og sparkel.

Arbeid ønskes helst utført (påbegynt) i uke 36 og 37. Kjøkkenet skal i utgangspunktet leveres på døren 13. september.