Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Vann & avløp i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3926 Siste år
2956 Siste 3 mnd
189 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av anleggsgartnertjenester for opparbeidelse av deler av uteområde ved Voiebyen skole

Registrert Dato: Søndag 28. Mars 2021

Vest for skolebygget skal det etableres en gruset gangvei langs bygget og lekeapparater sand ute på gressarealet.  I skolegården, øst for skolebygget, langs skog og fjellpartiet skal det opparbeide ulike typer leke- og aktivitetstilbud for elevene.  Et område med rolle- og fantasilek i sandmiljø.  Her nevnes kjøkkenbenk og butikkhjørne, piratskute, vannrenne med vannpumpe, kabeltromler med fastmonterte sittekubber, m.m.
Helstøpt gummidekke med trampoliner og aktivitetsapparater inngår også.  Likeså et klatretårn og husestativ i hoggeflisbasseng, samt en bane for basketballspill.  
Fundamenter og stolper for belysning skal etableres. Trekkerør og rør for sommervann skal graves ned.  Ytterligere informasjon kan leses i vedleggene som følger oppdragsbeskrivelsen.
Utførende overtar anleggsområdet slik det fremstår ved oppstart av arbeidet. Det er ikke gjennomført grunnundersøkelser i området. Kommunens kartdatabase er benyttet som grunnlag.  Høyder i skolegården er innmålte av eksternt firma. Dette ligger til grunn for oppbyggingen/ masseberegningen. Kart som viser rør og ledninger (som bygget) fra den gang skolebygget ble etablert er lagt med som vedlegg.  
Entreprenør er selv ansvarlig for alle ytelser i forbindelse med egne arbeider.  Det gjelder også nødvendige innmålinger og utsetting av høyder som er nødvendig i forbindelse med masseberegning av anlegget.  Entreprenøren har ansvaret for å befare anleggsområdet før anleggsstart og kontrollere alle forhold som kan ha innflytelse på resultatet.
Utførende må gjennomføre kabelpåvisning.  Oppdragsgiver har lagt ved de kart som finnes i kommunens arkiver.
Kjøreadkomsten som benyttes til anleggsområdet må holdes løpende rene.  Asfaltflater i skolegården, på adkomstveien og av/påstigningsanlegget må rengjøres, når anlegget avvikles.


Referansenummer:  2021015053