Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Kjøp av anleggsgartnertjenester for opparbeidelse av deler av uteområde ved Voiebyen skole

Vest for skolebygget skal det etableres en gruset gangvei langs bygget og lekeapparater sand ute på gressarealet. i skolegården, øst for skolebygget, langs skog og fjellpartiet skal det opparbeide ulike typer leke- og aktivitetstilbud for elevene. Et område med rolle- og fantasilek i sandmiljø. Her nevnes kjøkkenbenk og butikkhjørne, piratskute, vannrenne med vannpumpe, kabeltromler med fastmonterte sittekubber, m. m.
Helstøpt gummidekke med trampoliner og aktivitetsapparater inngår også. Likeså et klatretårn og husestativ i hoggeflisbasseng, samt en bane for basketballspill.
Fundamenter og stolper for belysning skal etableres. Trekkerør og rør for sommervann skal graves ned. Ytterligere informasjon kan leses i vedleggene som følger oppdragsbeskrivelsen.
Utførende overtar anleggsområdet slik det fremstår ved oppstart av arbeidet. Det er ikke gjennomført grunnundersøkelser i området. Kommunens kartdatabase er benyttet som grunnlag. høyder i skolegården er innmålte av eksternt firma. Dette ligger til grunn for oppbyggingen/ masseberegningen. Kart som viser rør og ledninger (som bygget) fra den gang skolebygget ble etablert er lagt med som vedlegg.
Entreprenør er selv ansvarlig for alle ytelser i forbindelse med egne arbeider. Det gjelder også nødvendige innmålinger og utsetting av høyder som er nødvendig i forbindelse med masseberegning av anlegget. Entreprenøren har ansvaret for å befare anleggsområdet før anleggsstart og kontrollere alle forhold som kan ha innflytelse på resultatet.
Utførende må gjennomføre kabelpåvisning. Oppdragsgiver har lagt ved de kart som finnes i kommunens arkiver.
Kjøreadkomsten som benyttes til anleggsområdet må holdes løpende rene. Asfaltflater i skolegården, på adkomstveien og av/påstigningsanlegget må rengjøres, når anlegget avvikles.
Anbud id:
708909
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Søndag 28. Mars 2021

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud