Prosjektleder i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

180 Siste år
44 Siste 3 mnd
15 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av bistand og oppdrag knyttet til prosessorientering knyttet til offentlige anskaffelser

Registrert Dato: Torsdag 18. Oktober 2012

Hvert år kjøpes det inn varer og tjenester for ca. 380 milliarder i offentlig sektor. Undersøkelser av anskaffelsesprosessene viser store variasjoner i prosessene med hensyn til kvalitet, effektivitet og kontroll som følge av dette. Prosessorientering av anskaffelser er derfor ett av de viktigste tiltak som kan gjøres for å forbedre situasjonen og oppnå ?Det gode innkjøp? som står beskrevet i St.meld.nr. 36 (2008-2009).
Oppdragsgiver skal inngå rammeavtale med flere leverandører for kjøp av bistand og oppdrag knyttet til prosessorientering av offentlige anskaffelser.
Anskaffelsen skal bidra til bedre og mer effektive prosesser og verdikjeder innenfor offentlige anskaffelser. Dette skal gjøres ved at leverandør bistår Difi med kompetanse i utvikling av metodeverk av prosessorientering av anskaffelser, samt at leverandøren skal utføre oppdrag for våre brukere knyttet til prosessorientering av anskaffelser.
Det er vanskelig å gi et eksakt estimat på anskaffelsens omfang. Difi antar det vil kunne utgjøre ca. 2000 timer for 2013. Timeantallet antas å øke gradvis hvert år avtalen er gjeldene. Antall timer er utelukkende et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. Oppdragsgivers behov vil kunne variere betydelig fra år til år. Faktisk timeantall vil kunne variere på bakgrunn av endringer i bevilgninger, aktiviteter og andre rammevilkår.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Innkjøp, Leverandør, Leverandører, Rammeavtale

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Tirsdag 27. November 2012