Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3358 Siste år
872 Siste 3 mnd
289 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av byggteknisk bistand

Registrert Dato: Fredag 19. Oktober 2012

Statens pensjonskasse, heretter kalt SPK, har inngått en langsiktig leieavtale med Drammensveien 134 Bygg 2 AS om framtidig leie av kontorlokaler i Drammensveien 134. Utbygger er Norwegian property ASA, heretter kalt NPRO: *** Linken er fjernet *** Leieavtalen omfatter kontorlokaler, lager-, arkiv og datarom i et flerbruksbygg.
 Drammensveien 134 skal rehabiliteres. SPK skal i dette bygget leie kontorlokaler i 2. og 3. etasje i bygget, og arealer til lager, arkiv og datarom i kjelleren. Arealene er henholdsvis 4.248 m2 og 4.998 m2 til kontorlokaler, og 448 m2 i kjelleren.
SPK har i denne fasen behov for byggteknisk bistand til å følge rehabiliteringen knyttet til de lokaler SPK skal leie. SPK vil med dette invitere til anbudskonkurranse for inngåelse av en rammeavtale for denne bistanden.
 
 
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker

Anbudskonkurranse, Arkiv, Bygg, Kontorlokaler, Rammeavtale, Utbygger

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 30. November 2012