Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Kjøp av cateringtjenester til Regjeringens representasjonsanlegg

Utenriksdepartementet (ud), heretter kalt oppdragsgiver, inviterer til deltakelse i en åpen anbudskonkurranse med sikte på å inngå en avtale for kjøp av cateringtjenester til Regjeringens representasjonsanlegg (kalt rra).
i rra er det ansatt en kjøkkensjef som håndterer daglig drift og arrangementer av mindre omfang. Ved større arrangementer og i travle perioder er det behov for å supplere med kokker. Behovet for kokker skal dekkes gjennom denne avtalen. rra er direkte underlagt besøksseksjonen i Utenriksdepartementet. Utenriksdepartementet vil derfor være oppdragsgiver i kontraktsforholdet.
rra består av tre bygninger; Inkognitogaten 18 (heretter kalt i 18), Riddervoldsgate 2 (kalt R2) og Parkveien 45 (kalt P45) i Oslo. I18 brukes som Statsministerbolig, og ud drifter representasjonsdelen som Statsministeren benytter til representasjon. R2 og P45 brukes til regjeringens representasjon som inneholder flere representasjonslokaler, samt 15 overnattingsrom som kan benyttes ved offisielle besøk.
Arbeidsoppgavene i rra blir i stor grad styrt av besøksplanene til stats- og utenriksministeren. Det er også besøksplanene som styrer behovet for cateringtjenester ved rra. i forrige kontraktsperiode ble det kjøpt cateringtjenester ved 60 - 70 anledninger per år.
Boende besøk strekker seg normalt over ett til to døgn, og vil inkludere frokost, møter, pressekonferanser, lunsj og middag avhengig av type besøk.
rra er i liten grad sesongpreget. Det er normalt liten aktivitet i Oslo-skolenes ferier, men øvrige aktiviteter er jevnt spredt utover året. Som hovedregel holder rra stengt på lørdager og søndager, samt de fleste helligdager. Den årlige 17. Mai-mottakelsen er ett av unntakene. rra ønsker levering av følgende produkter/tjenester:
- Frokosttallerkener, lunsjer i ulike varianter, middager med høy kvalitet (fine dining), fingermat, kanapeer, kaker, bakverk og frukt. Det vil som hovedregel være behov for 1-2 kokker, eller flere ved store arrengement
Anbud id:
529576
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 13. Juni 2018

Lignende oppdrag i Oslo

3 anbud