Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Låsesmed i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

655 Siste år
158 Siste 3 mnd
44 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

KJØP AV ELEKTRONISK STYRINGSSYSTEM FOR ADGANGSKONTROLL, PERIFERIUTSTYR, PORTER OG DØRER

Registrert Dato: Torsdag 30. Mai 2013

Hias IKS eies av kommunene Hamar, Løten, Ringsaker og Stange. Selskapet er kommunenes tjenesteleverandør på vannforsyning, avløpløpsrensing og renovasjon. Innbyggerantallet i de fire kommunene er ca. 89.000. Selskapets hovedkontor og administrasjon ligger på Hamar. Se nettsiden for mer informasjon om selskapetfinnes på *** Linken er fjernet *** />Hias IKS sitt virksomhetsområde, renovasjon disponerer og drifter 5 gjenvinningsstasjoner, en deponiavfallsplass og en oppsamlingsplass for avfall. Oppsamlingsplass for avfall ligger på Sjusjøen hytteområde i Ringsaker kommune. De 5 gjenvinningstasjonene ligger i Hamar, Ringsaker og Stange kommuner. Heggvin deponiavfallsplass ligger i Løten kommune.
De fleste objektene er i dag sikret med motorstyrte porter. Oppdragsgiver ønsker imidlertid å få en høyere sikkerhet, samt å få en god oversikt over trafikkmønstret på anleggene.
Anskaffelsen skal derfor dekke oppdragsgivers behov for kjøp av elektronisk styringssystem for adgangskontroll, periferiutstyr og porter/dører tilknyttet de objekter virksomhetsområde renovasjon disponerer. Anskaffelsen skal også innebære service og vedlikehold.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere