Entreprenør, Snekker i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

619 Siste år
166 Siste 3 mnd
73 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av flyttbart bygg for undervisningsformål.

Registrert Dato: Mandag 07. Februar 2011

Denne anskaffelse består i leveranse, inklusive oppsetting/montasje, av et ?nøkkelferdig? flyttbart bygg for undervisning i hht. kravspesifika-sjonene i konkurransegrunnlaget.
Bygget kan være nytt eller brukt, - kravet er at bygget må oppfylle alle kravene i hht. kravspesifikasjonene i konkurransegrunnlaget.
Bygget skal inneholde 2 stk klasserom, 2 stk grupperom, nødvendige toaletter og garderober for elever og lærere, ett bøttekott / renholdsrom, nødvendige korridorer / ganger og teknisk rom.
Bygget skal leveres komplett montert / oppført ved Bardufoss ungdomsskole i Målselv kommune.
Bygget skal leveres i en slik beskaffenhet at det i framtiden enkelt skal kunne demonteres, flyttes/fraktes og remonteres på en annen tomt i Norge. Det kreves at tilrettelegging for demontering, flytting og gjenoppbygging, innbefatter hele bygget, - dvs. inklusive byggets tekniske anlegg og installasjoner.
Anskaffelsen skal utføres som TOTALENTREPRISE og omfatter prosjektering, utførelse, samt søknader for innhenting av byggetillatelse og samtykkeerklæring fra Arbeidstilsynet og for øvrig alle lovpålagte søknader og meldinger til offentlige instanser.
Bygget skal leveres på ett plan ( 1 etasje ).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere