Prosjektleder i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

205 Siste år
43 Siste 3 mnd
12 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av innkjøps- og rådgivningstjenester

Registrert Dato: Fredag 18. Juni 2010

Formålet med anskaffelsen er å videreføre det etablerte interkommunale innkjøpssamarbeidet gjennom en ekstern tjenesteleverandør som skal utføre oppgaver iht. kravspesifikasjonen i vedlegg C og avtalevilkårene i vedlegg E.
Tjenesteleverandørens hovedoppgave vil være å utføre spesifiserte tjenester innen offentlige anskaffelser for alle de samarbeidende kommunene iht. lover og forskrifter med fokus på innkjøp og logistikk, og samordning/videreføring av etablert rammeavtaleportefølje. Videre er hensikten å synliggjøre kostnadsreduksjoner og forenklinger, inngåelser av nye innkjøpsavtaler, iverksette tiltak for ytterligere effektiviseringer og forbedringer innen eksisterende og nye avtaleområder.
Tjenesteleverandøren skal være oppdragsgivers faglige kompetanse og rådgiver i innkjøpsfaglige spørsmål samt forestå og ha ansvaret for de totale innkjøpsprosesser på vegne av kommunene. Hensikten med ?å forestå og ha ansvaret for de totale innkjøpsprosesser? er å effektivisere innkjøpsvirksomheten i de samarbeidende kommunene gjennom kostnadsreduserende tiltak og økt verdistigning i hele verdikjeden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Forbedringer, Innkjøp, Logistikk

Trysil, Hedmark

Avsluttet: Mandag 16. August 2010