Webutvikling i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

201 Siste år
56 Siste 3 mnd
12 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av IP basert telefoni| Helse Finnmark HF

Registrert Dato: Torsdag 20. Desember 2012

Helse Finnmark HF, Hammerfest og Kirkenes sykehus ønsker å utvide funksjonalitet på eksisterende telefoniløsning.  I dag er sykehusene utstyrt med telefonsentraler på Nortel plattform (CS 1000 Ver 4) med begrenset funksjonalitet og kapasitet
Sentralene ved sykehusene er sammenkoblet via nettverk slik at vi kan ringe internt mellom sykehusene.
Begge nåværende sentraler skal integreres i en ny IP basert serverløsning. Vi ønsker å få på plass en teknisk løsning som muliggjør talemenyer og lignende, uten å foreta vesentlige endringer på den gamle Nortel plattformen. Vi ønsker at det holdes liv i den gamle løsningen mens man over tid migrerer over på en IP-basert løsning. Serverløsningene i Hammerfest og Kirkenes skal fungere uavhengig av hverandre samtidig som de skal fungere som en integrert løsning.
Det bekmerkes at i juletiden kan det forekomme noe ekstra svartid på eventuelle spørsmål, og dette er er tatt høyde for i en allerede utvidet tilbudsfrist.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Mandag 28. Januar 2013