Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

638 Siste år
223 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av komponenter og programvarelisenser til trådløst nettverk med tilhørende vedlikeholdsavtale.

Registrert Dato: Tirsdag 12. Mars 2013

Departementenes servicesenter ønsker å inngå rammeavtale for kjøp av komponenter og programvarelisenser til trådløst nettverk med tilhørende vedlikeholdsavtale.
Kunden har behov for å knytte til seg én leverandør med totalansvar for leveranse av komponenter og programvarelisenser til trådløst nettverk, samt utførelse av vedlikehold på nye og eksisterende komponenter.
Avtalen er ment å dekke innkjøp av komponenter og programvarelisenser til trådløst nettverk samt vedlikehold på utstyret, på en slik måte at oppdragsgiver for sitt behov dekket på en helhetlig måte. Avtalen er ment å være dynamisk slik at den kan oppdateres i takt med at nye produkter kommer på markedet, gamle produkter erstattes og nye behov oppstår, så lenge dette naturlig hører innen for avtalens område.
Leverandøren skal i tillegg tilby personell som skal bistå Kunden i situasjoner hvor det er redusert kapasitet hos Kunden, eller Kunden ønsker ekstra beredskap.
For nærmere beskrivelse se kravspesifikasjonen til henholdsvis kjøpsavtalen og vedlikeholdsavtalen.
Det er knyttet betydelig usikkerhet til uttak på avtalene (kjøpsavtalen og vedlikeholdsavtalen). Uttaket har sammenheng med omfanget i bestillinger fra virksomhetene i departementsfellesskapet.
Per mars 2013 anslår IKT at uttak vil kunne strekke seg opp mot 300.000,- NOK ekskl. mva. for de neste to årene.
Det er imidlertid enkelte departementet som per i dag ikke har full dekning. Skulle de ønske dette i kontraktsperioden vil uttaket kunne bli mellom 1,5 ? 2 mill. NOK ekskl. mva.
Da avtalen kan ha en varighet på 4 år har DSS sett det hensiktsmessig å ta høyde for større utvidelser av trådløst nett.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Innkjøp, Kontraktsperioden, Leverandør, Leveranse, Rammeavtale, Vedlikehold

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 25. April 2013