Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

261 Siste år
71 Siste 3 mnd
19 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av konsulentbistand knyttet til organisasjonsutvikling

Registrert Dato: Tirsdag 07. Februar 2012

Målet med organisasjonsutviklingsprosessen (OU-prosessen) er å finne den optimale organiseringen i lys av våre oppgaver og strategiske føringer. Prosessen skal være inkluderende og sikre bred deltakelse fra hele organisasjonen. Vi ser for oss en prosess som tar utgangspunkt i dagens oppgaver og organisering, samt tar inn over seg de utfordringer som ligger i fremtiden. Arbeidet vil i hovedsak skje på Ringerike, og kontakt med fylkeskartkontorene vil stort sett skje via telefon, e-post og videokonferanser.
Mer informasjon om anskaffelsens bakgrunn, formål og omfang er tatt inn i vedlegg 1 Kravspesifikasjon og i vedlegg 2 Mandat OU-prosess Landdivisjonen.
Vi ser for oss en prosess som tar utgangspunkt i dagens oppgaver og organisering, samt tar inn over seg de utfordringer som ligger i fremtiden. Anslått verdi av anskaffelsen er usikker, men vurderes til å kunne overstige EØS-terskelverdi (NOK1.000.000). Arbeidet vil i hovedsak skje på Ringerike, og kontakt med fylkeskartkontorene vil stort sett skje via telefon, e-post og videokonferanser.
Mer informasjon om anskaffelsens omfang er tatt inn i Konkurransegrunnlaget med vedlegg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Kravspesifikasjon

Hønefoss, Buskerud

Avsluttet: Tirsdag 20. Mars 2012