Prosjektleder i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

232 Siste år
58 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av konsulenttjenester for etablering av Roald Amundsen Petroleum Research

Registrert Dato: Fredag 21. Desember 2012

De sentrale nordnorske kunnskapsinstitusjonene og sentrale nasjonale aktører ved Universitetet i Tromsø (UiT), Universitetet i Nordland (UiN), Høgskolen i Narvik (HiN), Universitetet i Stavanger (UIS), International Research Institute of Stavanger (IRIS), Northern Research Institute (Norut) og Høgskolen i Finnmark (HiF), har inngått avtale om etableringen av et Nasjonalt senter for petroleumsvirksomhet i arktiske strøk som vil fokusere på følgende forskningsområder:
? ARKTISK PETROLEUM GEOLOGI
? ARKTISK OFFSHORE TEKNOLOGI, UTBYGGING OG DRIFT
? ARKTISK MILJØ OG SIKKERHET
? ARKTISK SAMFUNN OG NÆRINGSLIV
De syv ovennevnte institusjonene danner en kjernegruppe som vil samarbeide med nasjonale og internasjonale forskningsmiljøer og næringsliv. Senteret planlegges etablert med basisfinansiering fra norske myndigheter i tillegg til bidrag fra næringslivet.
Det er gjennomført et forprosjekt, samt to faser i etableringen av senteret. Regjeringen tok inn etablering av nytt petroleumssenter for nordområdene og Arktis i statsbudsjettet for 2013. Kjernegruppen har vedtatt å gå videre til neste fase, fase-3 av etableringen, hvor det blant annet skal søkes offentlig finansiering fra Norges forskningsråd. Fase-3 er beregnet å løpe fra 1.1. ? 30.6.2013.
Kjernegruppen har også vedtatt nytt navn på senter for Arktisk Petroleumsvirksomhet. Det nye navnet er Roald Amundsen Petroleum Research.
I denne sammenheng ønsker UiT å inngå avtale med en leverandør om bistand fra en konsulent. Bistanden omfatter prosjektledelse av fase-3 basert på kjernegruppens vedtatte plan for etableringen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Drift, Finansiering, Konsulent, Leverandør, Prosjektledelse, Utbygging

Tromsø, Troms

Avsluttet: Mandag 14. Januar 2013