Arkitekt, Prosjektleder i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

337 Siste år
70 Siste 3 mnd
23 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av konsulenttjenester for etablering av trafikkstasjoner i hamar og elverum

Registrert Dato: Fredag 22. Januar 2010

Konsulenten skal utrede ny trafikkstasjonsløsning på Hamar, samt vurdere om eksisterende Elverum trafikkstasjon fortsatt vil være egnet i forhold til ny tjenestestruktur og gitte kravspesifikasjoner.

Tilbyder skal gjennomgå oppdragsgivers dokumentasjon, krav og foreta eventuelle nødvendige tilleggsutredninger i samråd med oppdragsgiver. Tilbyder skal også utarbeide en teknisk beskrivelse av nødvendige og ønskelige egenskaper for ny trafikkstasjonsløsning, inklusive utomhusarealer. Det skal utarbeides en kostnadskalkyle for leiekostnader for løsningen. Kalkylen skal være tilstrekkelig detaljert til at den kan danne grunnlag for å avgjøre om videre arbeid med å finne egnet leieobjekt skal igangsettes. Videre skal kalkylen gi grunnlag for prioritering i forhold til krav som skal stilles til leieobjektet. Resultatene skal samles i en rapport.

I tillegg kommer følgende opsjoner:
1. SVV har opsjon på at konsulenten skal utarbeide konkurransegrunnlag for innhenting av tilbud på leie av fremtidig trafikkstasjon, inklusive kravspesifikasjoner og eventuelle skisser. Denne opsjonen omfatter også bistand i forbindelse med eventuelle forhandlinger og evalueringer av tilbyderne.

2. SVV har opsjon på bistand fra konsulenten til oppfølging overfor byggherre (utleier) forut for bygging og i byggetiden, for å sikre at kravspesifikasjonen oppfylles. Opsjonen omfatter også utarbeidelse av nye kravspesifikasjoner ved endringer/tillegg, inklusive eventuelle skisser. Videre omfatter opsjonen at konsulenten skal bistå SVV under befaringer, herunder ferdigbefaring.

3. SVV har opsjon på ytterligere konsulenttjenester som har sammenheng med tidligere utførte konsulenttjenester eller leieobjektet i inntil 2 år etter overtakelse av leieobjektet.

4. Opsjonene 1 til 3 gjelder både Hamar og Elverum og kan utløses for begge steder eller for ett av stedene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere