Prosjektleder i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

348 Siste år
259 Siste 3 mnd
33 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av konsulenttjenester i forbindelse med utredning om de leveringspliktige posttjenestene

Registrert Dato: Torsdag 25. Februar 2010

Konsesjonen for Posten Norge AS (Posten) skal sikre et landsdekkende tilbud om formidling av leveringspliktige tjenester til rimelig pris og god kvalitet. Leveringspliktens formål er å sikre at det eksisterer et tilbud til brukere av posttjenester i hele landet, også der hvor markedskreftene ikke sørger for dette. Hvilke tjenester som inngår i leveringsplikten fremgår av Postens konsesjon..
For å sikre at kravene til tjenestetilbudet til enhver tid er best mulig i tråd med behovene for disse, bør sammensetning og den kvalitet som tjenestene tilbys med evalueres fra tid til annen. Post- og teletilsynet (PT) ønsker på denne bakgrunn:
1. Å avdekke behov hos brukerne for leveringspliktige posttjenester, og om det tilbys riktige tjenester ut fra behovene (privatpersoner og små/mellomstore bedrifter).
a. Om det er behov for endringer i sammensetningen av leveringspliktige tjenester (er det de riktige tjenestene som tilbys?).
b. Om det er behov for endringer i kvalitet på tjenestene. Vi ønsker spesielt belyst om det er behov for endringer i krav til fremsendingstid og utleveringsfrekvens.
c. Er det geografiske (og sosioøkonomiske) forskjeller i behovene for de leveringspliktige tjenestene?
2. Å avdekke samfunnsøkonomiske konsekvenser (inkludert miljøkostnader), målt i NOK, ved eventuelt avvik mellom tilbudt og etterspurt tjeneste. Hva er differansen på miljøkostnader dersom behovsanalysen f. eks. viser at kravet til framsendingstid blir endret fra fremsending over natten (D+1) til fremsending over to netter (D+2)?
3. Å vurdere alternative løsninger for å ivareta særskilte behov dersom sammensetning og/eller kvalitet på leveringspliktige tjenester generelt bør endres.
Gjeldende regelverk og konsesjonen er tilgjengelig på våre hjemmesider (*** Linken er fjernet ***

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Prosjektleder

Bedrifter, Pris

Høvåg, Aust-Agder