Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

567 Siste år
122 Siste 3 mnd
39 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av konsulenttjenester på HR-feltet

Registrert Dato: Mandag 27. Mai 2013

Justis- og beredskapsdepartementets vil kjøpe konsulentbistand til utviklingen av HR-strategi. HR-strategien skal ha følgende fokusområder: ledelse og medarbeiderskap, strategisk kompetanseutvikling og rekruttering.
Konsulente(e) skal ha både rådgivende og utførende funksjon og må ha god teoretisk og forskningsbasert HR-faglig kompetanse og bred erfaring fra praktisk HR-arbeid. Det er en fordel med erfaring fra HR-arbeid i statlig virksomhet.
Konsulenten(e) skal inngå i prosjektgruppen og bistå etter behov inn i de ovennevnte leveranser. Konsulenten(e) skal bistå gjennom deltakelse i faglige diskusjoner, gi faglige råd og innspill, bidra med kunnskapsbaserte løsningsforslag samt utarbeide dokumentasjon og beskrivelser av HR-prosesser. Konsulenten(e) skal være fagressurs på fagområdene lederutvikling, medarbeiderskap, strategisk kompetanseutvikling, rekruttering, HR-årshjul og medarbeidersamtaler. Konsulenten(e) kan få oppgaver knyttet til etablering av retningslinjer, rutiner, prosessbeskrivelser og maler på disse områdene. Konsulenten(e) skal bistå med visualisering av prosesser og modeller og må beherske bruken av elektronisk verktøy til dette formålet.
I tillegg må minst en tilbudt konsulent har god kompetanse på måling av effekter av HR-tiltak og utarbeidelse av planer og systemer for dette.
Konsulenten(e) kan få i oppgave å bistå med presentasjoner og møteledelse/fasilitering som et ledd i prosjektets involverings- og forankringsaktivieteter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Dokumentasjon, Elektronisk, Konsulent, Leveranser, Maling, Måling

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 13. Juni 2013