Arkitekt, Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

526 Siste år
158 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av konsulenttjenester - Utredning av støy fra vegtrafikk langs fylkesveger i Sør-Rogaland

Registrert Dato: Onsdag 10. August 2011

Oppdraget består i å utrede støynivået ved opplistede eiendommer for å avdekke hvor en videre vurdering av innendørs støynivå er påkrevd og ? ved overskridelse av tiltaksgrensen- en beskrivelse av fasadeisolerende tiltak og balansert ventilasjon.
Vedlagt følger en liste over eiendommer der Statens vegvesens ikke kan utelukke en overskridelse av tiltaksgrensen. Tiltaksgrensen er definert i forurensningsforskriften jf. §5-4 og ligger på 42 dBA. Statens vegvesen ønsker et lite sikkerhetsmargin og iverksetter tiltak dersom gjennomsnittlig innendørs støynivå er på =41,5 dBA.
Oppdraget er delt i to deler:
Trinn 1: å utrede utendørs støynivå ved opplistede eiendommer for å avdekke hvor en videre vurdering av innendørs støynivå er påkrevd. Leveranse: oversiktsrapport med tabell.
Trinn 2: innendørs befaring med detaljert støyvurdering av gjennomsnittlig innendørs støynivå. Dersom gjennomsnittlig innendørs støynivå ligger på = 41,5 dBA: prosjektering av støyisolerende tiltak og balansert ventilasjon. Leveranse: Detaljert støyvurdering i form av rapport for hver enkelt boenhet, ev. med skissering av tiltak.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Befaring, Eiendommer, Leveranse, Prosjektering, Skissering, Ventilasjon

Vikebygd, Rogaland

Avsluttet: Onsdag 28. September 2011