Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2103 Siste år
1498 Siste 3 mnd
99 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av prosjekteringsgruppe - Hjelmsgate barnehage, gjenoppbygging etter brann

Registrert Dato: Onsdag 23. Mai 2012

Hjelmsgate barnehage, Hjelmsgate 3 (gnr/bnr 214/105), bydel Frogner, ble utsatt for brann natt til 31. desember 2011. Barnehagen fikk omfattende skader og er planlagt gjenoppbygget med tilsvarende antall avdelinger (2 avdelinger) som før brannen.
Bygningen er oppført på byantikvarens (BYA) «gule liste», og er regulert til bevaring.
Utvendig fasade skal renoveres til opprinnelig form. Innvendig er bygget for det meste totalskadet av brannen, og alt må bygges opp på nytt. BYA har ingen særinteresser i forbindelse med de innvendige arbeidene, men noen gamle detaljer har blitt tatt var på under saneringsarbeidet, og er tenkt å gjenskapes under gjenoppbyggingen.
Prosjektet er planlagt gjennomført som en generalentreprise.
Prosjekteringsgruppen skal i samarbeid med byantikvaren, OBY og bydel Frogner, som leietager, planlegge gjenoppbyggingen av barnehagen. Anskaffelsen omfatter hele prosessen fra forprosjekt til ferdig bygg/overtakelse. Se ytelsesbeskrivelse for nærmere beskrivelse av arbeidets omfang.
OBY forbeholder seg retten til å avbryte prosjektet til en hver tid i de ulike prosjektfasene. Prosjekteringsgruppen har krav på honorering for utført arbeid. Kompensasjon for avbrudd vil ikke bli gitt.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift