Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Kjøp av rådgivningstjenester til prosjektering Ny svømmehall - Ny flerbrukshall Sør Amfi

Konkurranse omfatter tjenestekjøp for prosjektering fag: aekf søker rådgiver for bistand til prosjektledelse for forprosjekter Ny svømmeanlegg – Ny flerbrukshall.
Vedkommende skal inngå i en prosjektgruppe ledet av Arendal Eiendom kf.
Det planlegges å bygge en ny svømmehall med svømmebasseng 50x25m og en ny flerbrukshall med størrelse på to håndball baner. Inkludert i prosjekt er støttefunksjoner, som tribuner, lager, dusjer og garderobe og tekniske rom.
Tomta ligger ved Arendal Idrettspark og er per i dag benyttet til fotballbane. Eksisterende fotballbane skal re-etableres i nærheten. Tomta skal detaljreguleres (regulerings prosess er ikke en del av denne konkurransen).
Forprosjekt skal være ferdig i løpet av 2019.
Arbeidet vil omfatte prosjekterings tiltak som f. Eks. Utarbeidelse av tegninger, funksjonsbeskrivelse, areal planer, statikk beregning, energi beregning, brannteknisk beregning, lydprosjektering, bistand til tekniske løsninger, lage teknisk beskrivelse, utarbeidelse av kalkyle til løst og spesial inventar og bygge-kostnader for godkjenning i bystyret, skrive konkurransegrunnlag for prosjektet, samt sende rammesøknad for bygget, bistand ved vurdering av tilbud og kontraktsforhandling opptil kontraktsinngåelse med entreprenør.
Oppdragsgiver tar forbehold om endelig vedtak og finansiering og at prosjektet er innenfor de økonomiske rammer som er gitt av kommunestyret. Det kan være aktuelt at hele eller deler av prosjektet endres/utgår eller at omfanget kan bli endret i rammer og tid.
Oppdragsgiver har rett til å endre forutsetningene uten at det kan kreves erstatning eller ekstra vederlag fra de prosjekterende.
Anbud id:
576857
  • Sted:
    Arendal
  • Registrert:
    Torsdag 4. April 2019