Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

279 Siste år
77 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av tjenester til kartlegging av renholdsbransjen

Registrert Dato: Torsdag 09. Februar 2012

Direktoratet for arbeidstilsynet skal inngå en avtale med en leverandør om innkjøp av en kartleggingsundersøkelse i renholdsbransjen.
I 2012 skal det innføres en offentlig godkjenningsordning for virksomheter som selger renholdstjenester i Norge, og etableres en ordning med regionale verneombud for renholdsbransjen. Det er Arbeidstilsynet som har fått ansvaret for å opprette og drive godkjenningsordningen, og administrere ordningen for regionale verneombud. I den forbindelse har Direktoratet for arbeidstilsynet behov for å gjennomføre en kartlegging av arbeidsmiljøtilstanden i bransjen, før ordningene blir igangsatt. Kartleggingen skal inngå som grunnlag i en vurdering av utviklingen innenfor renholdsbransjen de neste årene.
Ytterligere informasjon om anskaffelsens formål og omfang, er tatt inn i Vedlegg 2: Kravspesifikasjon.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Innkjøp, Kartlegging, Leverandør, Renholdsbransjen, Renholdstjenester

Tydal, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 28. Mai 2012