Alarm & sikkerhet, Utleie i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

510 Siste år
376 Siste 3 mnd
23 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av vektertjenester under rehabiliteringen av vigelandsmuseet

Registrert Dato: Torsdag 25. Februar 2010

I forbindelse med rehabiliteringen av Vigelandsmuseet vil oppdragsgiver ha behov for ekstra vakthold. I hovedsak gjelder oppdraget adgangskontroll, oppsyn og låsekontroll. De spesifikke oppgavene og instruksene for vaktmannskap og vakthold vil først bli informert om etter kontraktsinngåelsen.
Bemanningsbehovet vil variere avhengig av virksomheten på byggeplassen. I utgangspunktet ser vi for oss at behovet vil være 1 fast person pr. dag som forestår adgangskontrollen (sjekker ID for inn- og utpasseringer). Videre vil det kunne være behov for opptil 3 personer samtidig i deler av rehabiliteringsperioden. Den gjennomsnittlige bemanningen i rehabiliteringsperioden anslås å være 1-2 personer pr. dag.
Det vil også kunne være behov for nattlige streifvakter.
Anskaffelsen gjelder også opsjon på de tilleggstjenester vaktselskapet kan tilby på mobilt alarmanlegg.
Anskaffelsen er også kunngjort i Oslo kommunes anskaffelsesportal, se
*** Linken er fjernet *** /> Leverandørene må registrere seg i denne anskaffelsesportalen for å hente ut konkurransegrunnlaget. All kommunikasjon vedrørende anskaffelsen vil foregå via Oslo kommunes anskaffelsesportal. Unntak er innsendelse av leverandørenes spørsmål til konkurransegrunnlaget, og innlevering av tilbud.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift