Utleie i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

35 Siste år
17 Siste 3 mnd
3 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av vikartjenester for helse og omsorgssektoren 2011

Registrert Dato: Torsdag 26. Mai 2011

Samarbeidskommunene formål med anskaffelsen er å fremskaffe nødvendige rammeavtale for vikartjenester til helse- og omsorgssektoren for kommunene samt å legge til rette for effektive innkjøps- og leveringsrutiner.
Formålet er også at oppdragsgiver skal tilknyte seg leverandører som sørger for at tilsatte i egen organisasjon og tilsatte hos eventuelle underleverandører ikke har dårligere lønns- og arbeidsforhold enn det som følger av tariffavtaler, regulativ eller det som er normalt for vedkommende sted og yrke. For oppdragsgiver er det en selvfølge at arbeidsmiljølovens bestemmelser ivaretas.
Det skal inngås tre parallelle rammeavtaler med de tre beste tilbydere. Avtaleleverandører blir rangert fra en til tre etter evalueringen (dvs. at det beste tilbudet blir nr 1 osv.). Leverandør nr 1 skal tilbys oppdrag først. Dersom leverandør nr 1 ikke kan påta seg oppdraget innen akseptabel tid, går det videre til leverandør nr 2 osv.
Oppdragsgivers primære behov er norsktalende autoriserte sykepleiere. Hvis oppdragsgiver i løpet av kontraktsperioden får behov for andre typer helsefaglig kompetanse, skal valgte tilbydere inviteres til å gi tilbud for å dekke oppdragsgivers behov

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Utleie

Kontraktsperioden, Leverandør, Leverandører, Rammeavtale, Rammeavtaler, Vikartjenester

Lillehammer, Oppland

Avsluttet: Mandag 15. August 2011