Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Riving, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

8581 Siste år
4135 Siste 3 mnd
324 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjelsås: Renovering halvpart av tomannsbolig September-Oktober

Registrert Dato: Tirsdag 20. August 2019

Renoveringsarbeid i halvpart av tomannsbolig på 75 kvm søkes.

Vi overtar en leilighet den siste uka i august i Daniel Walstads vei 6 på Kjelsås i Oslo. Huset er bygget på 1950 tallet og leiligheten trenger full overflatebehandling på gulv, vegger og tak, samt flytting av et kjøkken. Vedlagt er plantegning med vegg merket som skal rives. Veggen mellom nåværende kjøkken og nytt planlagt kjøkken må fylles igjen og nye rør må trekkes gjennom denne veggen. Det skal også skiftes tre vinduer og en balkongdør.
- Alle gulv må rives og nytt laminat skal legges over
- De fleste innvendige tak må gipses og males. Stuetaket har panel som må rives.
- Mange vegger skal fjernes panel på og få gipsplater.
- Hele leiligheten må males og listes ved gulv, tak, dører og vinduer.
- Kjøkken må demonteres og remonteres i nytt kjøkken, inklusive ny benkeplate.
- Baderomsinnredning skal skiftes, men ingen endringer på badet forøvrig.

Det vil bli behov for elektriker for å koble lys og strøm til nytt kjøkken samt noen nye lampepunkter og stikk, rørlegger for av og påkobling av blandebatterier ved bytte av ny baderomsinnredning, samt rørleggerarbeidet for flytting av kjøkkenvasken og oppvaskmaskin. Det er også behov for folk som kan fylle inn vegg, rive en vegg, legge gulv, male og sparkle vegger, liste og montere vinduer etc.

Vi står for mesteparten av materialinnkjøpet, men ønsker at håndverker stiller med gipsplater, sparkel, verktøy, rør, pakninger, reisverk til ny vegg og eventuelle ledninger til elektrikerarbeid. Det konkrete arbeidsomfanget avtales med valgte leverandør.

Vi ønsker å høre fra deg om dette oppdraget er interessant. Leiligheten blir senest tilgjengelig 1. September for utføring og skal være ferdig senest 15. oktober.

Vi ønsker tilbakemelding innen 25 august slik at befaring kan gjennomføres i siste uka i august og leverandør velges innen 1. September. Ta gjerne kontakt før dette. Vi ønsker en prisindikasjon (best med deres standard timepriser?), hvilke deler av arbeidet dere kan utføre og en tidsramme for gjennomføring av arbeidet. Vi ønsker også informasjon om firmaet dere er tilknyttet, eventuelle fagbrev og mesterbrev deres arbeidere har og hvor lang erfaring dere har.

Nærmere avtale om kontrakt, tilbudsform og konkret arbeidsomfang avtales med de leverandører vi velger til befaring i de nærmeste ukene.

Ta kontakt på mitt anbud e-post eller telefon.