Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Riving, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3472 Siste år
905 Siste 3 mnd
292 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjelsås skole- rehabilitering og nybygg

Registrert Dato: Onsdag 17. Februar 2010

Prosjektet omfatter ombygging av Gamlebygget og 59-bygget fløy C. 59-bygget fløy B, hele 79-bygget og Kjelsåshallen forutsettes revet, og en ny bygning med skole- og flerbrukshall oppføres på samme området. Skolen skal etter ombyggingen være et oppvekst- og aktivitetssenter i nærmiljøet med barnehagetilbud, skole for 1-7 trinn med avdeling for barn med autisme, skolefritidsordning og lokaler for aktiviteter i regi av lokale kulturaktører, kultur- og musikkskole, idrettslag og andre. Byggetrinn 2 (godkjennelse for prøvedrift) skal være ferdig i uke 31 2012. Prosjektet omfatter også utomhusarbeider med grøntanlegg, veier og plasser.
Prosjektet slik det fremstår i beskrivelsen med tilhørende tegningsgrunnlag er basert på Mulighetsstudie 1. mars 2007, Byggeprogram av 1. april 2008, Skisseprosjekt av 1. oktober 2008 og Forprosjekt av 3. april 2009.
Byggeprosjektet gjennomføres som en samarbeidsentreprise etter ?kost pluss? -prinsippet med basis i NS3431.
Entreprisen skal gjennomføres i åpenhet, tillit og med god og regelmessig kommunikasjon mellom partene etter prinsippet om åpen bok. Følgelig har Byggherren full innsynsrett i alle relevante dokumenter knyttet til gjennomføringen av prosjektet, herunder i prosjektregnskap, prisgrunnlag og fakturaunderlag for underentreprisene og totalentreprisens egenproduksjon.
Den engasjerte totalentreprenøren skal forestå den totale koordinering og planlegging, prosjektering og utførelse av byggearbeidene, med ansvar for kvalitet, funksjon, økonomi, fremdrift og rettidig overlevering i henhold til kontrakt for samtlige arbeider.
For å gi partene interesse i å medvirke til kostnadsreduserende tiltak inneholder denne avtalen en incitamentsordning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere