Bygningskontroll, Entreprenør i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1371 Siste år
1075 Siste 3 mnd
34 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

KK - Rammeavtale - kjøp av dykkertjenester

Registrert Dato: Mandag 18. Desember 2017

Kristiansund kommune har mange undersjøiske ledninger, både store og små. Mbg i den sårbarhet dette medfører ønsker vi å knytte til oss leverandør på dykkertjenester som kan ivareta etterspurte oppgaver.
Det vil her bli snakk om inspeksjoner samt utbedringer og ad hoc-reparasjoner. Faglig kompetanse, tistrekkelige ressurser både maskinelt og menneskelig samt responstid er viktig for gjennomføring av oppgavene.
Vi ønsker tilbakemelding fra potensielle leverandører som kan være interessert i å inngå avtale. Vi ønsker videre å komme i kontakt med disse leverandører for å komme i dialog for å få informasjon vedr hvordan de ser for seg at arbeidsoppgavene kan håndteres og utføres på en best mulig måte.
Vedlagt under fanen "dokument" følger notat som viser en oversikt over de kloakkutslipp og vannledninger i kommunen hvor det kan bli behov for dykkertjeneste i perioden 2017-2021.
Vi har noe begrenset statistikk å forholde oss til men vil anta arbeidsmengden kan beløpe seg til ca kr 1 mill ex mva pr år.  Oppgitt verdi er ikke bindende for oppdragsgiver men er oppgitt kun for å antyde anbudets omfang.
Vi ber om at det tas kontakt via Mercell under fanen "kommunikasjon" evt på e-mail til:   innkjop@kristiansund.kommune.no     
Ved kontakt via mail merkes mailen med: Dykkertjenester/ Inger G. Kr. Aarsund evt. Christian H. Toven.
Frist for tilbakemelding gis til fredag 22. desember kl 1200.


Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift