Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

KK- Rammeavtale på levering av samferdselsutstyr, trafikkskilt mm.

Rammeavtalen skal dekke Kristiansund kommune sitt behov for samferdselsutstyr som offentlige trafikkskilt, skiltklammer, stenger og generelt skiltoppsettingsutstyr. i tillegg skal avtalen dekke behov for brøytestikker, sperremateriell, sandkasser og lignende.
Skilt på bygg, både utendørs og innendørs er ikke en del av denne avtalen. Dette gjelder også ulike informasjonsskilt som f eks tur-skilt, informasjon om anleggsarbeid osv.
Ved prosjekter hvor det er snakk om større anlegg kan det bli aktuelt å kjøre egne konkurranser på levering av utstyr som skal inn på det aktuelle prosjektet. Dette kan på denne måten holdes utenfor denne rammeavtalen. Dette gjelder også i de tilfeller hvor oppdragsgiver har satt bort arbeid til ekstern entreprenør/ leverandør som selv har ansvar for skilting, avsperring, oppmerking e. l.
Sperringer (langsgående sikring), skal holdes utenfor denne avtalen, både mht leie og kjøp. Det samme gjelder også annet både midlertidig og fast veirekkeverk samt enkelte produkter av større kostnader som varslingsvogn, buss-/ og sykkelskur. Dette vil bli etterspurt i form av minikonkurransen/ egne anbudskonkurranser når behovet er tilstede.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger i konkurransegrunnlag inkludert kravspesifikasjon og øvrige vedlegg.
Anbud id:
758211
  • Sted:
    Kristiansund
  • Registrert:
    Mandag 4. Oktober 2021