Elektriker, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1104 Siste år
324 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kle inn veranda, pluss elektriker

Registrert Dato: Torsdag 18. November 2010

Me skal kle in ein 7,2 kvadratmeter stor veranda, så den blir ein del av stua.
Eksisterandes takvinkel skal forlenges utover den 2x 3,6 meter store værandaen. Ett vindu som står i eksisterandes vegg skal flyttast ut i ny vegg, ett annet vindu skal ikkje brukes, men da dette vinduet er i konflikt med ny vegg, må det også tettes ifm dette vinduet. Vinduene er 140x90. Har i tillegg ett til lite vindu på 35x90 som skal monterest i ny vegg.
Ønsker kunn att påbygget skal reisest, og isolerast iht byggeforskrifter. Deretter ønsker me å ta oss av det indre arbeidet selv.
Værandaen ligger over vindfang, og er også tak utfor vindfang. Ønsker bruke rettemasse på eksisterandes tett gulv i på værandaen. Det må isolerast fra underside, ifm utstikk utfor vindfang. Rettingen kan jeg gjøre selv, men isolering underside påbygg, ca 2x 1,2 m, må gjøres av fagfolk.
Materialer kan jeg skaffe selv, men dette er ikke ett "must".
Utenom dette er det ett vindu vi vil ha i eksisterendes vegg. Dette er ca 90x 140(120). Har forstått det frå opprinnelig byggherre att det var laget plass for vidu på denne veggen, men pga brannforskrifter ble dette ikke montert. DVS att eg må skaffe ett Giljevindu som tilfredstiller spesifikke lyd, og brann forskrifter. Dette gjør jeg selv, men treng hjelp med montering.
Huset har for kort tid siden blitt lydisolert ifm E39 har blitt oppgradert, så rundt vinduer er det ekstra arbeid ifm dette.

Ifm med att utbygget er tett, så må deler av eksisterendes bærende vegg rivest. Her vil me ha drager av den minst plasskrevende sorten for å erstette vegg. Spennet blir ca 3 meter.
På ene kortvegg, ca 2m, vil me ha inn ene vinduet på 140 lengde, og 90 høgde. Det lille viduet blir nesten helt ute i hjørne på langvegg. Så ene kortveggen, og nesten hele langvegg er ganske enkle vegger.
Det er takrenner ifm værandaen, desse , bør kunne brukes igjenn, men det trengs ett nytt rør på ca 2 meter.
En del av rivingsarbeidet kan jeg gjør på førehand.
Jeg kan om ønskeleg også bistå ifm arbeidet ellers, da jeg er hjemmeværendes.

Noen elektriske punkt blir det også. Flytting av ett exsisterandes, og fire nye punkt. Nye punkt vil kreve ny krets.
Utenom dette ønsker vi også installert varmepumpe i under etasjen.
Om interessert, ta kontakt, og tegninger vil bli overbrakt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere