Webutvikling i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

221 Siste år
55 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Klientomlegging og -forvaltning

Registrert Dato: Fredag 08. Februar 2013

Styret i Helse Sør-Øst vedtok 25. oktober 2012 en ny IKT strategi og plan. Et av programmene i denne satsingen er å etablere en felles IKT-plattform for helseforetakene i Helse Sør-Øst. Dette innebærer å standardisere på eksisterende IKT-tjenester, samt utvikle nye tjenester. Programmets prosjekter er hovedsakelig delt inn i to typer: utviklingsprosjekter og omleggingsprosjekter.
Den nye IKT strategien åpner for at enkeltprogrammer/prosjekter kan settes ut til eksterne leverandører med hovedansvar for leveransene gjennom tydelige kontrakter. Sykehuspartner ønsker derfor å vurdere hvilke tjenester som skal gjennomføres internt i Helse Sør-Øst RHF, og hvilke tjenester som kan bli satt ut til en ekstern leverandør. Dette for å oppnå raskere gjennomføringstid på plattformprogrammet, gi økt utnyttelsen av interne ressurser i Sykehuspartner, gi økt og mer helhetlig ansvar til leverandører samt gi reduserte og mer forutsigbare kostnader.
Med bakgrunn i dette utlyses det en konkurranse for klientomlegging og -forvaltning. Anskaffelsen vil bli delt opp i 2 hovedområder:
- Anskaffelsens del 1: Omlegging av klienter innebærer å gjennomføre omleggingsprosjektene for noen utvalgte Helseforetak hva gjelder kartlegging av applikasjoner og klienter, applikasjonspakking, tanking/merking og utplassering av fysiske klienter. I tillegg kommer visse aktiviteter rundt migrering av e-post, brukere og fil.
- Anskaffelsens del 2: Forvaltning av klienter innebærer henting/mottak, (re)tanking og utlevering av ferdig tanket klient til et definert servicepunkt for alle eller utvalgte Helseforetak
Hva gjelder omfang omfatter OUSHF og SØHF henholdsvis i størrelsesorden ca. 18 000 og 3000 klienter. Applikasjonspakking vil for OUS alene utgjøre ca. 1000+ applikasjoner.
Se ellers kvalifikasjonsgrunnlaget punkt 1.3 og 1.4

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Kartlegging, Kontrakter, Leverandør, Leverandører, Omlegging, Prosjekter

Tonstad, Vest-Agder

Avsluttet: Tirsdag 19. Mars 2013