Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Klimapositivt hytteliv - endring av kommuneplan

Klimapositivt hytteliv - intensjonskunngjøring
Gran kommune ønsker å engasjere konsulent til å utarbeide endring av kommuneplanens arealdel for å legge til rette et areal for utbygging av fritidsboliger som kan være et positivt bidrag til klimaendringer.
Det er planlagt å tilrettelegge ca. 90 tomter med klimapositive plusshytter på Lygna. Plusshyttene skal produsere mer fornybar energi gjennom driftsfasen enn hva som ble brukt til produksjon av byggevarer, oppføring, bruk og på reise til/fra hytta. Prosjekteringen skal omfatte de enkelte hytter og hele hytteområdet med fellesløsninger for å dele og spare energi i området, som kan gi plussenergi til samfunnet.
Et område skal endres fra lnf i kommuneplanens arealdel til område for fritidsboliger. Det skal utarbeides de nødvendige plandokumenter for å gjennomføre endringen og det skal utarbeides bestemmelser som sikrer en utbygging med plusshytter.
Prosjektet utarbeides i samarbeid med Brandbu og Tingelstad Almenning og de skal parallelt arbeide med en pilothytte.
Prosjektet er finansiert gjennom Klimasatsmidler fra miljødirektoratet.
Gran kommune vil engasjere konsulent til utarbeidelse av de nødvendige dokumenter for endring av kommuneplanens arealdel og vil komme med en kunngjøring på Doffin for engasjement av konsulent i løpet av uke 11/12.
Det skal gjennomføres et seminar på Lygnasæter hotell, torsdag 12. Mars. Det vil bli gjennomført en befaring av området og et program som drøfter utfordringer og muligheter i gjennomføringen av programmet.
Gran kommune oppfordrer firma som ønsker å gi tilbud til å delta på seminaret for å få nærmere bakgrunnsinformasjon om oppdraget.
påmelding på e-post til #URL0#,
Se vedlagte foreløpige program og invitasjon.
Anbud id:
631555
  • Sted:
    Gran
  • Registrert:
    Torsdag 27. Februar 2020