Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Stålarbeider, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Knarrdalstrand renseanlegg - Sanitær- og varmeanlegg, ER01

Porsgrunn kommune skal oppgradere Knarrdalstrand renseanlegg. Tiltakene er oppdelt i ulike entrepriser. Herværende konkurransegrunnlag gjelder entreprise ER01, sanitær og varmeanlegg. Det skal leveres et aggregat for brutt vannforsyning. Aggregatet skal plasseres inne i fjellanlegget, med tilkoblingspunkt nede i rørkulvert. Brutt vann skal tilkobles eksiserende røranlegg, men det legges i tillegg opp et ekstra stigerør til rørsystem i tunell som reserve for evt. Framtidige behov. Det skal legges ny ledning for byvann som også tilkobles i rørkulvert og legges fram til serviceavd. Og enkelte vaskesteder rundt om i anlegget. Det skal monteres inn små varmtvannsberede (hurtigvarmere) ute i anlegget for produksjon av varmtvann lokalt for tappesteder tilkoblet byvann. Bereder i serviceavd. Benyttes videre kun for serviceavd. En eksisterende bereder i polymerrom skal også benyttes videre.
Avløp fra servant i plassert i forbehandling/sandfang er i dag utført som en slange på golv med avløp via rist ned i basseng. Avløpet skal byttes ut med avløpsrør av rustfritt stål som legges med avløp ned gjennom rist over basseng som før.
i parkeringsareal/tilfluktsrom skal det leveres og monteres 2 stk. Kjøresterke slukrister over 2 stk. Eksisterende sluk.
Det skal leveres og monteres ny el-kjel i anlegget. Kjelen skal erstatte gammel el-kjel og inngår i 80-graders sløyfa i anlegget. Kjelen er plassert i eget kjelrom sammen med liten el-kjel for Dagbygget og en gammel oljekjel. Ny kjel plasseres i utgangspunktet på samme sted som den som byttes ut. Eksisterende varmerør skal ikke endres, men må tilpasses stusser på ny kjel.
i teknisk rom 2. Etg. Hygieniseringsbygget skal det byttes ut 2 stk. Eksisterende shuntgrupper som betjener oppvarming av ventilasjonsluft. Det skal monteres inn nye shuntgrupper som leveres påmontert stenge- og reguleringsventiler. Gamle ventiler som erstattes demonteres.
i teknisk rom 2. Etg. Hygieniseringsbygget skal det foretas en systematisk gjennomgang av merking av rør og komponenter i anlegget, og anlegget merkes ut fra registrert behov.
Anbud id:
202434
  • Sted:
    Porsgrunn
  • Registrert:
    Fredag 22. Juni 2012

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud