Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Kommunedelplan bybane stavanger - sandnes

Det skal utredes grunnlag for og utarbeides forslag til kommunedelplan (kdp) med konsekvensutredning (ku) samt teknisk hovedplan for en bybane på Nord-jæren på strekningen Stavanger sentrum - Sandnes sentrum en strekning på ca 15-17 km. Teknisk hovedplan skal bl. a. Inneholde et oppdatert kostnadsanslag for denne delen av grunnstrukturen i bybaneprosjektet.
Plan- og utredningsarbeidet forutsettes å resultere i 3 gjensidig avhengige deler:
1. Kommundelplan, se forslag til planprogram i vedlegg E3 for nærmere beskrivelse av omfang, prosess og innhold.
2. Konsekvensutredning, se forslag til planprogram i vedlegg E3 for nærmere beskrivelse av innhold.
3. Teknisk hovedplan, se beskrivelse av teknisk hovedplan i vedlegg E4.
Det forutsettes en tett interaksjon mellom de tre delene av planarbeidet. Likeså forutsettes at Kommunedelplan med bestemmelser, ku og teknisk hovedplan skal utarbeides i en iterativ og integrert prosess. Levarandøren vil være ansvarlig for ledelse og koordinering av dette arbeidet.
En egen silingsrapport skal foreligge til politisk behandling ved begynnelsen av 3. Kvartal 2011. Forslag til kommundelplan med tilhørende ku og teknisk hovedplan skal foreligge til politisk 1. Gangsbehandling innen utgangen av 1. Kvarrtal 2012.
Oppdragsgiver ønsker at prosjektteamet innbefatter internasjonal erfaring og kompetanse på kreativ utforming og integrasjon av en bybane i det urbane landskapet (streetscape), etc. Kombinert med god norsk plan- og prosesskompetanse.
Oppdraget omfatter både utredning og produksjon av forslag til kommunedelplan, ku og teknisk hovedplan samt forventet påkalt støtte til oppfølging under den formelle behandlingsprosess frem til endelig politisk vedtak.
Leverandør skal i kontrakten ha hovedansvar for alle de deloppdragene kontrakten omfatter og dermed bistå oppdragsgiver med alle relevante fagområder innen prosjektet.
Leverandør må via eget, samarbeidene firma eller underkonsulent(er), dekke og organisere et komplett team som kan ivareta hele det definerte prosjektets behov i de ulike faser.
Leverandør kan tilby lokal representasjon på oppdragsstedet for å effektivisere og forenkle kontakten og betjeningen av oppdragsgiver i forhold til møter og annen oppfølging.
Anbud id:
113020
  • Sted:
    Stavanger, Sandnes 
  • Registrert:
    Tirsdag 31. August 2010

Lignende oppdrag i Rogaland

5 anbud