Alarm & sikkerhet, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7693 Siste år
2739 Siste 3 mnd
800 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kommunegården Sandvika - ombygging av sentralhallen

Registrert Dato: Mandag 11. Mars 2013

Ombyggingen av sentralhallen i Kommunegården er en del av prosjektet ?Liv og røre i sentralhallen?. Målet er å legge til rette for økt bruk av sentralhallen til kultur og frivillighet.
Kommunegården ble ferdigstilt i årene 1990 til 1992. Bygget har en høy arkitektonisk kvalitet og kjennetegnes ved både tidløse bestandige materialvalg og spennende detaljer.
For å utnytte sentralhallen best mulig til kulturelle og sosiale formål er det bestemt å åpne opp mellom biblioteket og sentralhallen, samt fjerne deler av plantekassen som skiller de to nivåene i sentralhallen. Arealet mellom sentralhallen og biblioteket skal tilrettelegges som en ?lounge?. Med dette vil vi oppnå nye bevegelsesmønstre i sentralhallen og muligheter for flere typer arrangementer. Hovedinngangen skal oppgraderes og tilpasses nye krav til bl.a universell utforming.
400 m2

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere