Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Kulde & varme, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Varmepumpe, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

12615 Siste år
6452 Siste 3 mnd
426 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kommunegården Sandvika - Totalentreprise med samspill

Registrert Dato: Fredag 14. Februar 2020

Totalentreprisen omfatter alle arbeider som inngår for ferdigstillelse av bygget; inkl nye fasader, tilbygg, påbygg og alle innvendige og utvendige arbeider. Ferdigstilt skal bygget ha 1300 aktivitetsbaserte arbeidsplasser, og det skal tilfredsstille energiklasse A og BREEAM Outstanding. Kontorarealene skal ha full fleksibilitet, og skal enkelt kunne endres fra åpent landskap til kontorer.
Bygget er på totalt syv etasjer inkludert teknisk rom på tak. I hellende terreng delvis under bakkenivå er etasjene U1 og U2 som benyttes til parkering, garderobe, treningsrom, lager etc. Lyse arealer i U1 og U2 utgjør møteromsenter, prosjektrom m.m. I plan 1 er kundesenter, «helsetorget», kantine m.m. I plan 2 - 4 er kontorlokaler og andre arbeidsplasser lokalisert og i plan 5 er tekniske rom.
Arbeidet er delt i to entrepriser: en riveentreprise og en totalentreprise bygg med samspill. Etter ferdigstilt riveentreprise er bygget strippet ned til betongdekker og søyler, med unntak av deler av konstruktiv riving som utføres i denne entreprisen. Byggentreprisen omfatter komplette bygningsarbeider for ny kommunegård, samt nevnte konstruktive rivning. Prosjektet skal ferdigstilles for innflytting sommer 2022, dog seneste 01.09.22. Totalentreprisen er delt i to samspillsfaser: fase 1 - forprosjekt: revidere eksisterende forprosjekt, innhente tilbud TUE/UE, utarbeide nødvendig planer og budsjett for fase 2 - Gjennomføring. Fase 2 er en opsjon. Fase 2 gjennomføres som totalentreprise med samspill på innkjøp av TUE, UE og leverandører.  Vederlaget er basert på et fast ledd og et variabelt ledd (regningsarbeider med "Åpen bok").
Eier av bygget er Bærum Kommunal Pensjonskasse (BKP). Bærum kommune er leietaker.


Referansenummer:  01/020