Webutvikling i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

231 Siste år
74 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kommunikasjonsverktøy

Registrert Dato: Fredag 18. Januar 2013

Med kunnskapsløftet kom det to nye fag som har synligjort behovet for et kommunikasjonsverktøy. Det ene faget er Utdanningsvalg som ligger til ungdomstrinnet. Faget har som formål å gjøre elevene mer forberedt til å gjøre kunnskapsbaserte og riktige valg av utdanningsprogram og retning i videregående opplæring, noe som er viktig for å øke gjennomføringen i det 13-årige løpet, og for den enkelte elevs mulighet til å utvikle seg personlig og faglig. Kommunene har ansvar for faget, samtidig som de er avhengig av et systematisk og faglig samarbeid med de videregående skolene og næringslivet for å kunne tilby elevene på ungdomstrinnet utprøving av utdanningsprogram, som er et av tre hovedområder i faget Utdanningsvalg.
Det andre faget som er basert på samarbeid mellom forskjellige aktører er Prosjekt til fordypning. Faget ligger til yrkesfaglige utdanningsprogram i videregående skole. Faget ligger til vg1 og vg2 og fagets art og formål er at elevene skal få yrkespraksis innenfor sitt utdanningsprogram både som veiledende praksis for videre valg og for å fordype seg fagområder de kan velge som lærling i bedrift.
Begge fagene krever samarbeid og kommunikasjon mellom interne og eksterne aktører. Det er spesielt behov for å øke kvaliteten på samarbeid mellom skolenivåene og mellom skolene og bedriftene at Hedmark fylkeskommune ønsker å anskaffe seg et kommunikasjonsverktøy. Kravspesifikasjonen ligger som vedlegg D til konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Os I Østerdalen, Hedmark

Avsluttet: Fredag 08. Februar 2013