Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Kompetansepakke om skolemiljø

For å støtte kompetanseutvikling i skolemiljø, skal Utdanningsdirektoratet utvikle en kompetansepakke som kan brukes i lokal kompetanseutvikling. Kompetansepakken skal være nettbasert og ligge på #URL0#. En kompetansepakke i denne sammenhengen er en samling innholdselementer/moduler presentert som et strukturert utviklingsløp. Kompetansepakken tilbys med en påloggingsløsning og er åpen for alle. Det er skoleeier eller skoleleder som beslutter om skolen skal benytte seg av kompetansepakken, og som skal organisere arbeidet med kompetanseutviklingen. Skolene tar utgangspunkt i sine utviklingsbehov, og kompetansepakken kan brukes i desentralisert ordning for kompetanseutvikling. Fagmiljøer som samarbeider med og støtter skoleeiere og skoler i deres langsiktige utviklingsarbeid, kan bruke innholdet i kompetansepakken som utgangspunkt for dialog og eventuell veiledning.
Kompetansepakken skal bygge opp under kollektiv kompetanseutvikling i grunnopplæringen, og samtidig gi mulighet for individuell deltagelse. Skoleeiere, ledere og ansatte i skole og sfo skal etter gjennomføring ha styrket sin kompetanse i å utvikle og opprettholde et trygt og godt skolemiljø, forebygge, avdekke og håndtere mistrivsel, utenforskap og krenkelser som mobbing, vold, diskriminering og trakassering. Kompetansepakken skal også bidra til å styrke skoleeiers rolle som ansvarlig for kompetanseutvikling og for elevenes skolemiljø. i arbeidet med elevenes skolemiljø vil skolen i en del tilfeller ha behov for å samarbeide med tjenester og aktører utenfor skolen, som for eksempel skolehelsetjenesten, ppt, bup eller barnevernet. Det er derfor viktig at kompetansepakken stimulerer til tverrsektorielt samarbeid.
For å løse dette oppdraget, vil Utdanningsdirektoratet knytte til seg en oppdragstaker som skal utvikle og produsere innhold til kompetansepakken. Utviklingen av innholdet skal foregå i samarbeid med Utdanningsdirektoratet, og eventuelt andre aktører som involveres i arbeidet. Kompetansepakken må gi deltakerne innsikt i ulike faglige perspektiver på arbeid med skolemiljø og krenkelser som mobbing, vold, diskriminering og trakassering, samt vektlegge både individ-, gruppe- og systemnivå.
Anbud id:
674816
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Fredag 9. Oktober 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

3 anbud