Kulde & varme, Rørlegger, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

610 Siste år
171 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Komplett røranlegg, vannbåren varme og varmepumpe til nytt hus i tronhdheim

Registrert Dato: Torsdag 05. August 2010

Jeg og min samboer skal bygge nytt hus i løpet av høsten på Steinan i Trondheim. Rammesøknad er sendt til Trondheim Kommune, og vi venter svar i løpet av september. Vi hare ikke signert kontrakt med Byggmester, men det blir i nærmeste fremtid. Rørleggerjobben skal utføres iløpet av høst/vinter, avhengig av svar fra kommunen.

Legger ved tegninger av boligen som kan skrives ut i A3 (Ikke kryss av for at tegningen skal skaleres til arket)

Jeg har ikke bygget hus tidligere, og er ikke utdannet rørlegger. Om det er noe vesentlig som mangler håper jeg at jeg får et hint.


Ønsker pris på følgende:

1. Grunnarbeid som Bunnledninger og drensrør.
Det står et hus på tomten i dag. Dette skal rives. Eksisterende rør på plugges. Entreprenøren som graver bort den gamle grunnmuren legger vann og avløp til side til tomten er ferdig utgravd. Disse må legges inn på nytt. Ønsker egen pris på dette da det er mulig de som graver kan gjøre denne jobben.

2. Vann og Avløp i bolig og sokkelleilighet
Vann og avløp til alle bad, kjøkken og vaskerom. (Til alle vasker, dusjer, badekar, oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og toalett) Utekrane med frostsikring på hver side av huset. På baksiden utekrane med varmt/kaldt vann. Alle toalett skal være av typen som er innfelt i veggen. Sisterne monteres. Sluk på alle bad, vaskerom og teknisk rom i kjeller monteres. Tappevann avsluttes på/i vegg. Vi har ikke bestemt oss for blandebatterier og toalett, så dette må eventuelt komme som tilegg. Alt utstyr plasseres på teknisk rom i kjeller. Om det tilkommer utstyr som ikke plasseres i dette rommet ønsker jeg at dette er beskrevet (f. eks ekstra fordelerskap til rør i rør.) Alle avløpsrør leveres i metall. Ønsker mulighet for et ekstra uttak for kaldt/varmt vann i fordeler- skap da vi skal bygge utekjøkken om noen år. Varmtvannsbereder i teknisk rom tas ikke med i tilbudet da denne skal kobles til vannbåren varme. Standard varmtvannsbereder ca 120L til sokkelleilighet tas med i tilbudet

3. Vannbåren Varme
Det skal monteres vannbåren varme i alle oppholdsrom. I kjeller blir det betonggulv, i 1 og 2 etg skal rørene legges i utfreste sponplater. Om mulig kan jeg legge alle rørene selv. Jeg har fått tilbud på gulplater fra byggmeter, men dette kan taes med som en opsjon. Alt utstyr plasseres på teknisk rom i kjeller. Om det tilkommer utstyr som ikke plasseres i dette rommet ønsker jeg at dette er beskrevet (f. eks ekstra fordelerskap) Jeg vet ikke hor mange kurser man må ha for at varmen blir lik på hver side av rommene, men riktig antall kurser må taes med. (Jeg ser for meg at om man har 1 kurs på stue og kjøkken blir ikke varmen lik på begge sider) Kurser som skal til sokkelleilighet monteres på en egen fortelerstokk. Om mulig ønsker jeg en KWH måler på denne. Huset skal utstyres med Elko Living system som skal styre lys og varme. Trenger derfor ikke termostater, men trenger Aktuatorer/ventiler som kan styres med et 24V signal. Nødvendig ekspansjonstank og annet utstyr

4. Energikilde
Varmepumpe type luft/vann på minimum 12Kwh (her er det ikke pris, men kvalitet, COP, KW og funksjonalitet som er avgjørende) Innedel med tappevann og termostatstyrt el-kolbe ved feil på varmepumpe. Denne kan også monteres på ekspansjonstank om ønskelig. Alt arbeid utføres i henhold til gjeldene bestemmelser.

Frist for tilbakemelding på tilbud er 20.08.2010
Jeg har alle tegninger tegninger i DWG format. Disse kan sendes på e-post om ønskelig.

Ring meg gjerne dersom noe er uklart