Elektriker i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

242 Siste år
67 Siste 3 mnd
21 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Komplette elarbeider i forbindelse med ny hytte

Registrert Dato: Mandag 14. Februar 2011

Geografi:
Enger, Søndre Land kommune
Oppland Fylke

Anbudet vil være et delanbud i forbindelse med etablering av ny hytte øst for Randsfjorden. Hytta vil bli fundamentert med plate på mark. Hytta er planlagt med innlagt strøm, vann og avløp. Det er ferdig opparbeidet adkomstveg til hyttetomt.

Elektrisitetssystemet er ikke detaljplanlagt. Det legges ved situasjonsplan samt plan, snitt fasade for hytta. Det vil også bli lagt ved planlagt kjøkkenløsning som avviker fra hva som er vist på plantegningen. Anbyder skal før inngåelse av evt. kontrakt i samråd med tiltakshaverskissere opp endelig planlagt system. Ved levering av anbud skal et første utkast til plan legges ved (pdf-dokument) med oversikt over stikk- og belysningspunkter. Dette kan godt være en håndtegnes skisse på situasjonsplanen.

De utvendige arbeidene anslås gjennomført i løpet av mai måned 2011. Opplegg for byggestrøm må være ferdig til uke 23, 2011.
De innvendige arbeidene anslås til å skulle gjennomføres i juli/august 2011. Endelig tidsplan er enda ikke ferdigstilt og vil bli avklart med anbyder før kontraktinngåelse.

Ved levering av anbud ønskes entreprisen delt opp i to delsummer:
Pris 1: Alle utvendige arbeider, inkl. opplegg for byggestrøm.
Pris 2: Alle innvendige arbeider, inkl. utebelysning/stikk.

Beskrivelse Pris 1:
Tomta vil være gravd ut og planert ved start av dette delanbudet. Før arbeidene starter vil det være gravd opp grøft der kabel skal legges. Det må i forbindelse med tidsplanlegging påregnes noe koordinering med grave- og betongentreprenør.

Anbudet omfatter i tillegg til levering av alle materialer også etablering av komplett anlegg i henhold til gjeldende regler og normaler, inkl. alle tilkoblingsarbeider. Skap for strømforsyning ligger klart i tomtegrensen og vil være tilgjengelig før igangsettelse.

Merking, sikring og innmåling av ferdig lagt anlegg utomhus skal inngå i prisen. Det samme gjelder all påkrevet FDV-dokumentasjon for godkjenning av anlegget.

Om- og igjenfylling av ledningssonen vil bli gjennomført av graveentreprenør og inngår ikke i denne entreprisen.

Ca lengde kabelgrøft oppøyses til å være ca 50 meter.

Beskrivelse Pris 2:
Hytta som er planlagt satt opp er av typen Pano Rana 6, jfr. vedlagt tegning. Pris 2 inkluderer i tillegg til levering av alle materialer, alle arbeider i forbindelse med etablering av føringer til alle rom.

Vindfang/gang
Det skal legges opp tilstrekkelig med stikkontakter i rommet. Belysning er i hovedsak tenkt etablert med hevede downlights (anslått 6 stk) som skal være mulig å dimme. Downlights skal inngå i prisen.
Det skal etableres innstøpte varmekabler i gulv, ca 6 m2. Gulvflaten vil av betongentreprenør bli klargjort for etablering av kabler rett på betongen. Kabelene kan så støpes inn med flytende sparkelmasse til ferdig gulvnivå.
Alle leveranser og alle arbeider skal prises, inkl. avretting og tilkobling.

Bad
Det skal legges opp tilstrekkelig med stikkontakter i rommet. Belysning er i hovedsak tenkt etablert med hevede downlights (anslått 3 stk) som skal være mulig å dimme. Downlights skal inngå i prisen. Det legges også opp til baderomsinnredning med lys over speil samt dobbelt stikk. Det skal i tillegg legges opp til elektrisk håndklevarmer på vegg. Belysning i baderomsinnredningen og håndklevarmeren behøves ikke prises.
Det skal etableres innstøpte varmekabler i gulv, ca 4 m2. Gulvflaten vil av betongentreprenør bli klargjort for etablering av kabler rett på betongen. Kabelene kan så støpes inn med flytende sparkelmasse til ferdig gulvnivå. Det skal etableres tilstrekkelig fall mot sluk.
Alle leveranser og alle arbeider skal prises, inkl. avretting og tilkobling.

Kjøkken
Det skal legges opp tilstrekkelig med stikkontakter i rommet. Belysning er i hovedsak tenkt etablert med integrerte downlights under overskap. (Disse skal ikke prises, kun fremføring av strøm og tilkobling.) Det skal i tillegg etableres taklampe(r) over spisebord som skal kunne dimmes. Kjøkkenet skal etableres med platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Hvitevarene er ikke en del av leveransen, men det skal etableres tilstrekkelig strømtilførsel til disse.
Det skal etableres innstøpte varmekabler i gulv, ca 10 m2. Gulvflaten vil av betongentreprenør bli klargjort for etablering av kabler rett på betongen. Kabelene kan så støpes inn med flytende sparkelmasse til ferdig gulvnivå.
Alle leveranser og alle arbeider skal prises, inkl. avretting og tilkobling.

Bod/Vaskerom
Det skal legges opp tilstrekkelig med stikkontakter i rommet. Belysning er i hovedsak tenkt etablert med taklampe av type lysrør. I tillegg skal det etableres belysning og et dobbelt stikk under overskap som skal plasseres på vegg mot bad. Rommet skal også klargjøres for tilkobling av vaskemaskin. Om mulig ønskes sikringsskap etablert i dette rommet.

Stue
Det skal legges opp tilstrekkelig med stikkontakter i rommet. Belysning er i hovedsak tenkt etablert med takmontert lampe over vist salongbord i tillegg til takmontert lampe over viste ”sekundære” lenestoler, jfr. plantegning. Øvrig belysning er tenkt etablert med veggmonterte lamper evt. stålamper, men her må elektriker og tiltakshaver avtale nærmere før utførelse. Det er derfor ønskelig at det i anbudet foreslås løsning for komplett belysning i stue.

Soverom
Det skal legges opp tilstrekkelig med stikkontakter i rommene. Belysning er i hovedsak tenkt etablert med takmontert lampe i tillegg til nattbordsbelysning.

Hems
Hytta etableres med 40 m2 hems. Hemsen blir liggende over soverom, gang/vindfang, bad og bod, jfr. plantegning. Det er tenkt at den delen av hemsen som blir liggende over soverommet nærmest gangen/vindfanget, gangen/vindfanget, bad og bod/vaskerom skal være åpen ned til stue og kjøkken. Her skal det legges opp tilstrekkelig med stikkontakter (også med tanke på at det i fremtiden vil kunne bli etablert ”TV-stue” her). Belysning vil i hovedsak bestå av veggmonterte lamper som kobles til stikk.
Hemsarealet over de to soverommene til venstre på plantegningen er tenkt etablert som et ekstra soverom, med lettvegg mot øvrig hemsareal. Her skal det legges opp tilstrekkelig med stikkontakter. Belysning vil i hovedsak bestå av veggmonter lampe ved dør samt nattbordslamper som kobles til stikk.

Utebelysning/Utestikk
Det ønskes lagt opp til 4 punkter for utebelysning, alle etablert på vegg. Et punkt ved inngangsdør, et punkt på søndre vegg, et punkt under overbygd del av terrasse og et punkt på åpen del av terrasse.
Av utvendige stikkontakter ønskes det lagt opp til to punkt. Et ved inngangsdør og et ved åpen del av terrasse.

Oppvarming
I tillegg til varmekabler i gang/vindfang, bad og kjøkken er det tenkt montert panelovn på alle soverom (også det på hems) samt i bod/vaskerom. Pris på panelovner skal inngå i prisen, antall 5 stk.
Det skal også tas med pris på et ”ring hytta varm” system der alle flater med varmekabel er tilkoblet i tillegg til en av panelovenene (på hovedsverom).

I forbindelse med levering av priset anbud ønskes vedlagt følgende dokumenter fra anbyder:
Siste årsregnskap/resultat/rapport
Relevante referanseprosjekter