Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

996 Siste år
269 Siste 3 mnd
74 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse for kjøp av evaluering av standarder og praksis for ledelinjer i transportsystemet

Registrert Dato: Fredag 27. April 2012

Oppdraget er en evaluering og analyse av standarder og praksis for ledelinjer i transportsystemet. Oppgavene som inngår i oppdraget er todelt:
a) En gjennomgang av dagens standarder, anbefalinger, kunnskap og praksis om veifinning i transportsystemet, med særlig vekt på naturlige og kunstige ledelinjer. Hele reisekjeden sees samlet.
b) Komme frem til anbefalinger for videre arbeid og/eller behov for endringer i anbefalinger og krav til bruken av ledelinjer i transportsystemet. Hele reisekjeden sees samlet.
Oppdraget skal gjennomføres i perioden juni til desember 2012. Oppdragsgiver har opsjon på å forlenge avtalen i ytterligere 6 måneder, slik at total mulig avtalelengde blir 1 år.
Prosjektet er et samarbeid mellom Statens vegvesen og Direktoratet for Byggkvalitet. Statens vegvesen har ansvaret for anskaffelsen og er oppdragsgiver. Vurderingen av tilbudene vil skje i samarbeid med samarbeidspartneren, endelig beslutning tas av Statens vegvesen. Representant for Direktoratet for Byggkvaltiet inviteres med i prosessen og vil komme med faglige innspill i gjennomføringen.
Se konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Analyse

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 25. Mai 2012