Rengjøring i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

565 Siste år
297 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse for levering av renholdstjenester for Stavanger Kirkelige Fellesråd

Registrert Dato: Mandag 17. Februar 2020

Stavanger Kirkelige Fellesråd heretter også kalt Oppdragsgiver, inviterer med dette til konkurranse. Informasjon om Oppdragsgiver finnes på *** Linken er fjernet *** kommune (sone 1) vil fra og med 01.01.2020 være slått sammen med Rennesøy kommune (sone 2) Finnøy kommune (sone 3). Avtalen gjelder spesifiserte bygg i denne avtalen innen Stavanger kommune sine grenser før sammenslåing dvs sone 1, og det kan bli aktuelt med utvidelse av denne avtale eller egne parallelle avtaler for andre bygg i den enkelte sone.
Oppdragsgiver gjør spesielt oppmerksom på at Tjensvoll kirke og Hillevåg kirke er opsjoner og skal prises og er med i evaluering. Oppdragsgiver har egne ansatte som utfører renhold i disse kirkene.
Henvendelser i anledning konkurransen skal rettes til Oppdragsgivers kontaktperson i kommunikasjonsmodulen i Mercell.
Avtalen har en estimert årlig verdi på ca 1.900.000 kr eksklusive merverdiavgift. Dette gir en samlet kontraktsverdi for hele den mulige kontraktsperioden (inklusive opsjoner) på 7,6 mill. kr. eksklusive merverdiavgift. Antatt kontraktsverdi er kun av informativ karakter og Oppdragsgiver er ikke bundet av denne. Avvik fra budsjett kan medføre avlysning av konkurransen.
Volumet vil kunne avvike fra det ovennevnte som følge av endringer i blant annet økonomiske ramme­vilkår, endringer i behovet, markedssituasjonen og politiske vedtak.
Antall bygg, adresser, antall kvadratmeter osv oppgitt i egne vedlegg.


Referansenummer:  20/07382

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Rengjøring

Bygg, Kontraktsperioden, Renhold

Stavanger, Rogaland