Alarm & sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Brannsikring, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

12975 Siste år
9556 Siste 3 mnd
647 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse i forbindelse med totalentreprise, tilbygg, undervisnings- og personalfløy ved Sola vgs.

Registrert Dato: Mandag 11. Desember 2017

Rogaland fylkeskommune skal som tilbygg til eksisterende skole bygge ny undervisnings- og personalfløy ved Sola videregående skole i Sola kommune.
Skolen tilbyr både yrkesfaglig og studieforberedende opplæring og vil etter utvidelsen ha ca 950 elever og 120 ansatte.
Skoletomten ligger plassert mellom Sola idrettsanlegg i vest og en åsside i øst. Dagens skolebygg er et langstrakt bygg i nord/sør-retning, med parkering på nordsiden og hovedinngang for elever på sørsiden. Med idrettsanlegget på den ene siden og en skogkledd ås på den andre siden er området rundt skolen åpent og luftig.
Det eksisterende skolebygget sto ferdig 1985 og er et flott bygg som mottok Houens fonds diplom i 1991 for sin arkitektur. Når man i dag skal utvide skolen er det viktig at det eksisterende bygget respekteres.
Nybygget er lagt i forlengelsen av dagens bygg, på det som i dag er en åpen gresskråning. Sammenkoblingen mellom nytt og gammelt bygg er gjort liten, for å bevare dagens skole mest mulig. I dag ligger Trafo i eksisterende bygg, denne flyttes til en ny frittstående trafostasjon på oversiden av bevaringsverdig steinmur på enden av kontorbrakke. Flytting av trafo er ikke del av denne konkurransen.
Denne konkurransen gjelder en totalentreprise for et tilbygg på totalt BTA 2 814 m² i to etasjer pluss teknisk rom på tak, samt utomhus arbeider. Totalentreprisen omfatter oppføring av et komplett funksjonsdyktig og bruksklart bygg. Utførende totalentreprenør har ansvaret for at kontrakten inkluderer alle nødvendige arbeider mht. planlegging, prosjektering og utførelse.
Anskaffelsens beregnede verdi er antatt til ca. til ca. Kr. 55 millioner eks. mva.
Fremdrift
Prosjektet er planlagt med oppstart prosjektering snarest etter kontraktsinngåelse, Prosjektering og utførelse i tidsrommet 01.07.2018 til bygget kan tas i bruk 01.12.2019


Referansenummer:  2017/26987