Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2692 Siste år
2084 Siste 3 mnd
82 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse med forhandling for kjøp av byggteknisk rådgiver hausmania

Registrert Dato: Tirsdag 16. Mars 2010

Hausmannsgate 34-38 kalles ?Kulturhuset Hausmania? og benyttes til ulike former for kulturaktiviteter. Bygningsmassen har et samlet areal på ca. 4.800 kvm BTA. Oslo kommune ved Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY) er eier av eiendommen, men leier denne ut til Hausmann BA. Kulturvirksomheten på eiendommen er brukerstyrt.
Bygningsmassen består av eldre bygninger i treverk/tegl/betong , samt enkelte sammensatte brakkerigger. Eiendommen bærer sterkt preg av manglende vedlikehold og at det er utført uheldige inngrep i bygningskonstruksjoner og på tekniske anlegg. Brukerne av bygget har i stor grad satt sitt preg på bygningene. Haller under bakkenivå har svikt i bærekonstruksjoner/ dekker og har problemer knyttet til innsig av vann. Bygningsmassen har også problemer i forhold til sopp og råte.
Eiendommen er regulert som ?Spesialområde - byøkologisk kulturkvartal.? I dette ligger blant annet at brukere skal ha innflytelse på de tiltak som gjennomføres på eiendommen. I dette prosjektet innebærer brukermedvirkning at 1-2 brukere skal ha anledning til å delta på møter hvor viktige tiltak på eiendommen besluttes. Brukerne skal også kunne påvirke bruk av materialer og løsninger innenfor de rammer som blir gitt.