Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1076 Siste år
350 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse med forhandling for kjøp av gateopprustningsprogram m/kostnadskalkyle for oslo sentrum

Registrert Dato: Torsdag 09. Juli 2009

Oslo kommune v/ Eiendoms- og byfornyelsesetaten, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse i ett trinn med forhandling i forbindelse med anskaffelse av gateopprustningsprogram for del av Oslo sentrum, i regi av Sekretariatet for Levende Oslo i samarbeid med Samferdselsetaten.
Byrådet vedtok i egen byrådssak i 2005 å opprette prosjekt Levende Oslo, som en fortsettelse av samarbeidet mellom Oslo kommune, staten og privat næringsliv om å gjøre Oslo sentrum attraktivt og tilgjengelig. Det skal bl.a. legges vekt på opprustning av gater og plasser.
Oppdragsgiver ønsker å utvikle et gateopprustningsprogram for en estetisk og funksjonell opprustning av gater og plasser for en del av Oslo sentrum. Programmet er avgrenset til et definert område av sentrum, som går fram av vedlagte områdeavgrensning.
Gateopprustningsprogrammet skal vise hvilke gater og plasser som er opparbeidet med høy kvalitet, og vise gater og plasser hvor det er behov for opprustning. Gateopprustningsprogrammet skal samordne politiske vedtak og administrative premisser som er førende for utforming av gater og plasser i Oslo sentrum, med supplerende analyser og premisser der dette mangler, på et overordnet skissenivå. Gateopprustningsprogrammet skal inneholde et kostnadsoverslag for en estetisk og funksjonell opprusting av gater og plasser som omfattes av gateopprustningsprogrammet. Gateopprustningsprogrammet skal utarbeides som en rapport hvor tekst, tabeller og illustrasjoner sammenfattes i et oversiktlig grafisk oppsett. Gateopprustningsprogrammet skal kunne benyttes i forbindelse med orientering om utvikling av Oslo sentrum, budsjettering av opprustningstiltak og som premiss og føring for planlegging og prosjektering av opprustning av de enkelte gater og plasser.
Oppdraggiver ber om forslag til redigering av innholdet i og den grafiske utformingen av gateopprustningsprogrammet. Gateopprustningsprogrammet skal utføres med høy grafisk kvalitet og være lettfattelig.
For en nærmere redegjørelse av innholdet i gateopprustningsprogrammet, se oppdragsbeskrivelsen vedlegg 1.
Oppdragsgivers kontaktperson:
Navn: Lars Erlend Gautvik
E-postadresse: postmottak@eby.oslo.kommune.no

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere