Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse med forhandling - Konsulentbistand, Direktoratet for økonomistyring

Registrert Dato: Mandag 26. Mars 2012

Senter for statlig økonomistyring ble etablert 1. januar 2004, som et forvaltningsorgan underlagt Finansdepartementet. Virksomheten har endret til navn til Direktoratet for økonomistyring 14. november 2011. DFØ har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området.
DFØ er en rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring, og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. Hovedoppgavene til DFØ er å forvalte og formidle kunnskap om etterlevelse av økonomiregelverket i staten, å forvalte konsernsystemene for statsregnskapet og statens konsernkontoordning og levere økonomitjenester, herunder lønn- og regnskapstjenester, til om lag 70 prosent av de statlige virksomhetene. DFØ har også som oppgave å gjennomføre analyser og utredninger som skal danne grunnlag for å utvikle statlig styring.
DFØ tilbyr kompetansetjenester spesielt tilpasset økonomistyring i statlige virksomheter. Tjenestene er rettet mot ledere og medarbeidere i departementer og statlige virksomheter.
Anskaffelsen gjelder gjennomføring av en kunnskapsoppsummering. Med kunnskapsoppsummering mener vi en sammenfattende beskrivelse av hva som foreligger av kunnskap om kompetansesituasjonen, Den skal blant annet være basert på dokumentanalyse og intervjuer med nøkkelinformanter. Kunnskapsoppsummeringen skal beskrive status, trender og utfordringer innen kompetansesituasjonen i staten og i statlige virksomheter på DFØs fagområde. I tillegg omfatter leveransen konsulenttjenester (time-basert) i forbindelse med andre del-leveranser i kompetansestudien.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Konsulenttjenester, Regnskapstjenester

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 25. April 2012