Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1094 Siste år
368 Siste 3 mnd
82 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse om anskaffelse av advokat- og kartfaglige tjenester

Registrert Dato: Mandag 14. Desember 2009

Opplysningsvesenets fond (Ovf) er en av landets største grunneiere. For å lette den daglige saksbehandlingen ved drift, utvikling samt kjøp og salg av eiendommer, er det utviklet et eget system for bruk av digitaliserte kart og eiendomsdata for Ovf´s eiendommer. Ovf behøver en Leverandør som kan bistå organet med driften av eiendom. Bistanden vil knytte seg til både juridiske tjenester i forbindelse med eiendomsdriften og tjenester i forbindelse med de elektroniske kartsystemene som er utviklet. Ovf skal ved denne konkurransen således anskaffe en helhetlig og kombinert juridisk og kartfaglig tjeneste.
De juridiske tjenestene omfatter kompetanseområdene fast eiendom, kontraktsrett (herunder IT-kontrakter) eiendomsskatt og offentlige anskaffelser.
Tjenestene i forbindelse med karttjenester omfatter særlig oppfølging av drift, systemovervåkning, oppfølgning av leverandører, påse videreutvikling og kvalitetsheving av digitale kartløsninger samt eiendom og kontraktsbase. For nærmere informasjon om Oppdragsgivers behov vises det til konkurransegrunnlaget."

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Drift, Eiendom, Eiendommer, Leverandør, Leverandører

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 20. Januar 2010