Maskinentreprenør, Transport i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1897 Siste år
683 Siste 3 mnd
173 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse om kontrakt tømming av slamutskillere

Registrert Dato: Fredag 16. Mars 2012

Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå kontrakt om tømming av private slamutskillere i kommunen i samsvar med kommunens forpliktelser i forurensningsloven §§ 26, 30 og 34 om innsamling av forbruksavfall, samt tilhørende forskrifter.
Stavanger kommunes lokale forskrifter for vann og avløp inneholder også bestemmelser om kommunens og eiendomseiernes forpliktelser i denne forbindelse.
Avtalen har en estimert årlig verdi på ca. 1,2 mill kr eks merverdiavgift. Dette gir en samlet kontraktsverdi for hele den mulige kontraktsperioden (inklusive opsjoner) på 6,0 millioner kr. eks merverdiavgift. Antatt kontraktsverdi er kun av informativ karakter og Oppdragsgiver er ikke bundet av denne.
Volumet vil kunne bli redusert som følge av at noen slamutskillere tilknyttet kommunens nett med avløp til sentralrenseanlegget i Mekjarvik kan bli krevd utkoblet i perioden. En eventuell utkobling vil i så fall bli permanent.
Samlet er det ca 2100 enheter. Ca 1500 slamutskillerne har avløp som er tilknyttet offentlig avløpsnett som ledes til Sentralanlegget i Mekjarvik. Noen av disse kan bli krevd utkoblet i avtaleperioden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maskinentreprenør, Transport

Avløp, Kontraktsperioden, Tømming, Utkobling, Vann

Stavanger, Rogaland

Avsluttet: Fredag 24. August 2012