Alarm & sikkerhet, Blikkenslager, Entreprenør, Låsesmed, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1392 Siste år
389 Siste 3 mnd
104 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse om rammeavtale for levering av nøkkel-, beslag og låsearbeider og materiell

Registrert Dato: Onsdag 10. April 2013

Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå rammeavtale om levering av nøkkel-, beslag- og låsearbeider - og materiell.
Låsearbeidet gjelder i hovedsak klargjøring av leiligheter, forefallende vedlikeholdsarbeider (utvendig og innvendig) og mindre entrepriser. Materielleveransen gjelder i hovedsak nøkler og beslag, samt deler og utstyr til låsesystemer for sikring og styring av vinduer, dører og porter, o.a.
I tillegg skal avtalen dekke elektroniske låsesystemer og handikapløsninger. Leverandøren skal også gi Oppdragsgiver oppdatert informasjon om hva som finnes av gode produktløsninger og kunne tilby nyeste teknologi innenfor rammeavtalens område.
Ved investeringer i nye bygg og større ombyggings-, rehabiliterings- eller vedlikeholdsprosjekter på eksisterende bygg forbeholder kommunene seg retten til å gjennomføre konkurranse særskilt for det enkelte prosjekt.
Avtalen har en samlet estimert årlig verdi for alle tre Oppdragsgivere på ca 2 675 000 kr eksklusive merverdiavgift. Dette gir en samlet kontraktsverdi for hele den mulige kontraktsperioden (inklusive opsjoner) på 10 700 000 kr eksklusive merverdiavgift. Antatt kontraktsverdi er kun av informativ karakter og Oppdragsgiver er ikke bundet av denne.
Volumet vil kunne avvike fra det ovennevnte som følge av endringer i blant annet økonomiske ramme¬vilkår, endringer i behovet, markedssituasjonen og politiske vedtak.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere