Bedriftsrådgivning i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

311 Siste år
230 Siste 3 mnd
20 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Konkurranse om strategiske. og operative reklamebyråtjenester

Registrert Dato: Mandag 08. Januar 2018

Leverandøren skal blant annet bidra til profilbygging og til å realisere kommunens kommunikasjonsmål som innebærer å gi innbyggerne innsikt i kommunens tilbud og tjenester, motivere til deltakelse i beslutningsprosesser, sikre framtidig arbeidskraft og gode interne arbeidsprosesser og kultur.
Videre skal leverandøren spesielt bidra til å overholde kommunens kommunikasjonsstrategi punkt 5.3. Her står det at all informasjon tydelig skal vise hvem avsender er, og at kommunens visuelle profil skal brukes konsekvent og korrekt for å sikre gjenkjennelighet slik at kommunen fremstår som en enhetlig avsender
*** Linken er fjernet *** kommune har de siste årene revidert/ justert sin visuelle profil. Oppdraget omfatter også en videreutvikling av den visuelle profilen.
Avtalen vil gjelde for alle av oppdragsgivers avdelinger og virksomheter. Avtalen kan også gjelde kommunale foretak som ønsker å benytte den.
Noen produkter/konsepter/løsninger forbeholder oppdragsgiver seg til å utarbeide på egenhånd. Dette gjelder særlig enkle trykksaker, og digitale og nettbaserte løsninger.


Referansenummer:  17/30616.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift