Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Konkurranse om strategiske. og operative reklamebyråtjenester

Leverandøren skal blant annet bidra til profilbygging og til å realisere kommunens kommunikasjonsmål som innebærer å gi innbyggerne innsikt i kommunens tilbud og tjenester, motivere til deltakelse i beslutningsprosesser, sikre framtidig arbeidskraft og gode interne arbeidsprosesser og kultur.
Videre skal leverandøren spesielt bidra til å overholde kommunens kommunikasjonsstrategi punkt 5. 3. Her står det at all informasjon tydelig skal vise hvem avsender er, og at kommunens visuelle profil skal brukes konsekvent og korrekt for å sikre gjenkjennelighet slik at kommunen fremstår som en enhetlig avsender
#URL0#? Epslanguage=no
Stavanger kommune har de siste årene revidert/ justert sin visuelle profil. Oppdraget omfatter også en videreutvikling av den visuelle profilen.
Avtalen vil gjelde for alle av oppdragsgivers avdelinger og virksomheter. Avtalen kan også gjelde kommunale foretak som ønsker å benytte den.
Noen produkter/konsepter/løsninger forbeholder oppdragsgiver seg til å utarbeide på egenhånd. Dette gjelder særlig enkle trykksaker, og digitale og nettbaserte løsninger.
Anbud id:
503001
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Mandag 8. Januar 2018
Er du interessert i dette oppdraget?