Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Utleie i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Konkurranse om vakttjeneste

Sivilombudsmannen ønsker med dette å knytte til seg en uniformert vakt til å bisitte vår resepsjon hver arbeidsdag i tidsrommet kl 08 til 16.
Sivilombudsmannen undersøker klager på offentlig forvaltning om urett og feil som måtte være gjort mot borgerne. Sivilombudsmannen har om lag 50 ansatte. Det er relativt lite publikumskontakt ved kontoret, da klagesaksbehandlingen er skriftlig. Eventuelle besøk skal i utgangspunktet avtales på forhånd. Av beredskapshensyn er det imidlertid ønskelig å ha en uniformert vakt fra et vaktselskap til stede, som er tenkt å sitte i nærheten av vår resepsjons- og sentralbordmedarbeider i 6. Etasje, muligens på et eget kontor som vender ut mot resepsjonen.
Sivilombudsmannen benytter 5. Til 9. Etasje i Akersgata 8. Det er ikke vakt ved hovedinngangen til kontorbygget i 1. Etasje, og foreløpig ikke tilrettelagt for dette på bakkeplan. Det kan i avtaleperioden bli aktuelt å etablere et publikumsmottak ved hovedinngangen i 1. Etasje, og i så fall vil vakten ha tilhold der.
Det er opp til leverandøren å avgjøre om det skal tilbys én vakt eller et på forhånd fastsatt team som rullerer på vakttjenesten. Den eller de uniformerte vakten(e) som tilbys, skal ha de personlige egenskaper som er nødvendige for å utføre vakttjenesten. i tillegg skal vedkommende ha de offentlige godkjenninger, sertifikater o. l. Som er nødvendige for vakttjenesten. Sivilombudsmannen forbeholder seg retten til å kreve at vakter byttes ut, såfremt disse ikke anses egnet til å utføre vakttjenesten
Det er foreløpig ikke tenkt å legge resepsjons- eller andre kontorstøtteoppgaver til vekteren. Dette er imidlertid ønskelig å åpne for dette på sikt.
Anslått årlig kostnad er kr 600 000. Inkludert opsjoner tilsvarer dette et forventet omfang på kr 1 200 000.
Anbud id:
214952
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 7. September 2012
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

4 anbud