Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vaktmester i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Konkurranse på Driftskontrakt 5417 Hammerfest 2021-2025

Oppdraget omfatter drifts- og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsansvar for noen av oppgavene, på fylkesveger og kommunalveger med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner i Hammerfest kommune i henhold til vegliste gitt i kap. D2-v.
Arbeidet gjøres opp med rundsum for rundsumprosesser, iht. Mengder og enhetspriser for øvrige prosesser og som regningsarbeid iht. Timepriser for mannskap og maskiner.
Vegnettet som omfattes av oppdraget (inkludert armer og ramper) består av:
59, 63 km veg totalt
hvorav
54,680 km fylkesveg Finnmark
4,950 km kommunalveg Finnmark
Trafikken på vegnettet ligger fra omlag Ådt 50 til om lag Ådt 6470, og det forventes en årlig trafikkvekst på ca. 1, 0 %.
Oppdraget omfatter i hovedsak rutinemessige driftsoppgaver og mindre vedlikeholdsoppgaver på vegnettet. Oppdraget omfatter også inspeksjon og registrering, planlegging av virksomheten, beredskap mht. Vinterdrift og generell trafikkavvikling, dokumentasjon, rapportering til byggherren, informasjon til publikum og håndtering av andre oppgaver som er nødvendige for drift og vedlikehold av vegnettet.
Anbud id:
706197
  • Sted:
    Tromsø, Harstad Kvæfjord, Tjeldsund, Ibestad, Gratangen, Lavangen, Bardu, Salangen, Målselv, Sørreisa, Dyrøy, Senja, Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord, Gáivuotna Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa, Kvænangen, Alta, Hammerfest, Sør-Varanger, Vadsø, Karasjohka Karasjok, Guovdageaidnu Kautokeino, Loppa, Hasvik, Måsøy, Nordkapp, Porsanger Porsángu Porsanki, Lebesby, Gamvik, Deatnu Tana, Berlevåg, Båtsfjord, Vardø, Unjargga Nesseby  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 16. Mars 2021

Lignende oppdrag i Troms

6 anbud