Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Snekker, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Konkurranse - Totalentreprise i forbindelse med arbeid tilknyttet Kvisli bru

Bjørkevegen er en kommunal vei som går fra Rv13 på mønshaug til Skjerve bru ved Raundalselva. Deler av strekninga er dårlig med hensyn til veigeometri og Voss kommune ønsker utbedring av veien på dette partiet. Samtidig ønskes en oppgradering av veien med tanke på å bedre trafikksikkerheten. Det må tilpasses eksisterende avkjøring til eiendom 159/12. Gamle bro skal benyttes som gang- og sykkelvei med tilkomst til eiendommer. Broen skal oppgraderes med nytt rekkverk og eksisterende påhengt trebro skal fjernes. Gamle vegareal må arronderes og tilsåes.
Entreprisen omfatter etablering av ny vei fra punkt a nær Rv 13 til punkt b på vedlagt kartutsnitt. Ny bro over elven på mønshaug (Kvisli) inngår i entreprisen sammen med tilstøtende veier. Veien skal planlegges og bygges fra eksisterende Bjørkevei punkt a og fram til eksisterende Bjørkeveg punkt b. Prosjektet er estimert til en kostnadsramme på rundt 7 millioner.
ns 8407 legges til grunn i kontrakten.
Arbeidet skal utføres i tråd med Statens vegvesen sine håndbøker, se vedlegg for nærmere informasjon og spesifikasjoner.
Anbud id:
531223
  • Sted:
    Voss
  • Registrert:
    Torsdag 21. Juni 2018

Lignende oppdrag i Vestland

3 anbud